Spring navigationen over
robot-vacuum-cleaners-best-in-test-229376-1920x320-dk

Robotstøvsuger bedst i test

Hvilken robotstøvsuger er bedst i test? Her finder du robotstøvsugere, der har modtaget prisen for bedst i test samt vores toptestede robotstøvsugere, der også anses for gode køb af uafhængige testorganisationer.

Vi har også udvalgt vores kunders foretrukne robotstøvsugere baseret på anmeldelser, så du kan finde de bedste støvsugere nu.

Roborock S8 Ultra product

🏆 Bedst i test: Roborock S8 Pro Ultra

I en større test på Tek.no, som er en af Norges førende hjemmesider for elektronik, blev Roborock S8 Pro Ultra kåret som den bedste robotstøvsuger i test.

Ifølge Tek.no er Roborock S8 Pro Ultra en forbedret version af S7 MaxV Ultra. Opgraderingerne er små, men alligevel betydelige. Dette års model er udstyret med to nye gummibørster, hvilket gør den særligt god til håndtering af dyrehår. Både børster og moppe kan løftes uafhængigt af hinanden, så du kan støvsuge og vaske gulv samtidig eller gøre én ting ad gangen. Sugeevnen er forbedret, og dockingstationen har en varmlufttørrer, som gør, at moppen tørrer hurtigere.

Køb Roborock S8 Pro Ultra

Toptestede robotstøvsugere

Disse robotstøvsugere nåede ikke at blive kåret som de bedste i test, men de er anbefalet og har modtaget priser som "godt køb" af testorganisationerne.

Se alle robotstøvsugere
   
   
   
   
   
   
   

Testet af uafhængige organisationer

Støvsugerne på denne side er kåret til bedst i test af uafhængige organisationer som danske Tænk, norske Tek.no og svenske Råd & Rön. Du finder mere information om, hvordan de har udført testene og mere detaljeret information om, hvorfor produkterne fik deres vurderinger på deres respektive hjemmesider.

Robotstøvsugere som kunderne har givet topkarakterer

Læs mere