Spring navigationen over

Sådan installerer du et overvågninskamera

Et overvågningskamera giver sikkerhed og giver dig mulighed for at holde øje med dit hjem, også når du ikke er hjemme. Men hvordan installerer man et overvågningskamera, og hvor skal det placeres? Vi giver dig nogle tips.

En person det sidder ved en laptop og bruger en telefon og en laptop til at bruge sin overvågning

Hændelser sker ofte væk fra gaden og mennesker; derfor anbefales det at installere et andet overvågningskamera over et mere afsondret vindue eller ved en bagdør.

Men hvis du bor i lejlighed, kan du muligvis ikke installere et udendørs overvågningskamera. Under sådanne omstændigheder er det en god idé at installere et overvågningskamera indendørs ved indgangen til dit hjem og/eller i din stue.

Overvågningskameraer til indendørs og udendørs brug:

Gennemse hele vores udvalg
   
   
   
   
   
   
   
Et lille overvågningskamera på en bogreol ved siden af bøger

Tips til placering af kamera til indendørs brug

 • Placér kameraet tæt på loftet, så du får et fuldt overblik over rummet.
 • Installér helst kameraet tæt på din WiFi-hub (hvis produktet kræver en WiFi-forbindelse).
 • Installér kameraet i indgangen til dit hjem eller i stuen, da det er områder, som potentielle ubudne gæster sandsynligvis vil passere (overvej også andre rum, hvor du opbevarer værdigenstande).
 • Installér kameraet tæt på en strømkilde, hvis enheden kræver kabelopladning.

KØB ET OVERVÅGNINGSKAMERA TIL INDENDØRS BRUG

Installation af et indendørs overvågningskamera giver dig mulighed for at tjekke dit hjem, selv når du ikke er der fysisk. Mange tilgængelige overvågningssystemer og produkter kan tilsluttes WiFi eller et mobilnetværk. Denne funktionalitet gør det muligt for dig at få notifikationer via en app, hvis der skulle ske noget usædvanligt eller uventet i dit hjem.

Et billede af et smart home-system der bliver styret at en person en appPerson der står med en tablet i hånden og viser forskellige funktioner
En kvinde der sidder i en stue og bruger en app til at styre hendes overvågning

3. INSTALLÉR KAMERAETS SOFTWARE

Installation af et nyt overvågningskamera er normalt en simpel proces, da alt dette kræver er en app. Download og start den app, der leveres af producenten, og følg de givne instruktioner for at installere kameraets software.

 • Opret forbindelse til et WiFi-netværk.
 • Download appen.
 • Start appen.
 • Følg trinene givet af producentens app.

Softwaren eller appen giver dig mulighed for at se og administrere de optagelser, der er optaget af dit kamera. Derudover kan du bruge softwaren til at justere kameraets indstillinger i henhold til dine præferencer, såsom ændring af opløsning, billedhastighed og andre indstillinger for at sikre, at kameraet optager optagelser i høj kvalitet.

En person der sætter et overvågningskamera op på et møbel ved siden af planter
Har du brug for hjælp til installering af dit overvågningskamera?

Vi hjælper dig gerne og guider dig gennem processen med at installere dit nye sikkerhedskamera. Vi kan også hjælpe dig med at bestille en professionel montering, hvis det er nødvendigt.

Besøg din lokale Elgiganten for at få flere oplysninger.