Spring navigationen over

Elgiganten Erhverv og Apple

  • Apple Macbook Air M3 SALESTART banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 Pro & Pro Max SALESTART Banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 SALESTART Banner
Kontor med Apple-produkter

Øg produktiviteten i din virksomhed

Forbedring af produktiviteten i en virksomhed starter med at vælge de rigtige produkter. iPhone, iPad og Mac er gennemtænkt designet og intuitive at bruge, hvilket giver dine medarbejdere en oplevelse, de allerede kender og elsker. Apple-produkter er lavet til at fungere præcis, som du forventer, at de skal – konsekvent og med en fortrolighed, der gør det muligt for medarbejderne at være produktive. Så uanset hvad du beslutter dig for, vil du være i stand til at arbejde lettere, løse problemer kreativt og samarbejde om fælles projekter. Med hundredtusindvis af virksomhedsapps i App Store og et kraftfuldt miljø til at bygge brugerdefinerede apps, kan du transformere din virksomhed og komme foran konkurrenterne.

Tjenester og løsninger til din virksomhed

Vil du have førsteklasses udstyr til lave omkostninger? Mange virksomheder har brug for både god likviditet og adgang til det nyeste it-udstyr. Vidste du, at der findes en løsning, der kan give dig begge dele på samme tid? Elektronisk udstyr er en af de vigtigste, men også en af de dyreste ting, en virksomhed har brug for, for at drive sin forretning. Eller er det virkelig? Med Apple Financial Services behøver det ikke at være tilfældet. Apple Financial Services er baseret på et lejekoncept. Det betyder, at du har varen i en aftalt tid og derefter returnerer den. Du kan også udvide pakken med andre produkter og services du ønsker, f.eks. garanti, forsikringsydelser og tilbehør.

Onboarding af nye medarbejdere er en fornøjelse for enhver virksomhed i vækst - men for it-chefen betyder det meget ekstra arbejde. Hver ny medarbejder har brug for deres egen mobiltelefon med de rigtige indstillinger, software og monitorering. Med Elgigantens DEP-autorisation og Apple Business Manager kan medarbejderne få udstyr, der allerede er sat op og klar til brug – lige ud af boksen. Det kunne ikke være nemmere.

Vi er her for din virksomhed
- Online eller i butikken, via telefon eller video