Spring navigationen over
Coravin banner med billede af en vingård og Model Five vinsystem med banner tekst.

Coravin vinsystem til erhverv

Med Coravins konserveringssystem serverer du vin uden at trække proppen ud, og du har friheden til at servere vin, som dine kunder virkelig ønsker helt uden at miste en dråbe. 


Modsat andre vinåbnings- og konserveringssystemer, som kun forsinker oxideringen af din vin, er Coravin vinåbnings- og konserveringssystemet designet til at servere vin uden at trække proppen ud, så vin altid smager som om at flasken akkurat er blevet åbnet – selv flere år senere. Patenteret teknologi sørger for, at du kan servere enhver vin, i enhver mængde, uden at trække proppen ud.  

Udvalg af Coravin vinsystem produkter i forskellige farver

Hvordan fungerer Coravin?

Coravin-systemet placeres på toppen af flasken. En tynd nål føres gennem proppen og flasken sættes under tryk med lugt- og smagsfri argongas, der udløses med et let tryk på Coravin. Flasken er så klar til at blive skænket op, uden ilt er sluppet ind.

Når du er færdig, trækkes nålen ud af korkproppen. Da kork naturligt lukker sig sammen igen, og eftersom der ikke slipper ilt ind i flasken, vil vinen være som uåbnet, og den kan dermed opbevares i op til tre måneder.

Coravin udfører jævnligt stikprøver, hvor professionelle vinsmagere ikke har kunnet smage forskel på uåbnede flasker sammenlignet med flasker, som har været åbnet med Coravin-systemet.

Køb Coravin vinsystem

Læs mere