Spring navigationen over
Nærbillede af logo

Husk at gøre dette med din Chromebook

Det er ikke uden gode grunde, at antallet af mennesker, der vælger en Chromebook som deres nye bærbare computer, er stigende: de er hurtige, har en god batterikapacitet og er nemme at bruge. Men selvom din Chromebook er meget brugervenlig, er der et par ting, du bør huske at tjekke for at nyde den fuldt ud.

en mand i ternet skjrote holder en Chromebook

Få fuld kontrol med dit Google ID

For at komme i gang med din Chromebook skal du logge ind med dit brugernavn og din adgangskode fra Google. Når dette er gjort, følger du instruktionerne på din skærm for at få din Chromebook online.

Uden dette ID vil du ikke kunne komme i gang, og du skal registrere et Google-ID. Dette kan enten gøres direkte på din Chromebook eller via Googles egne sider. Når du er logget ind med dit Google ID, bruger du det samme brugernavn og adgangskode, som du gør på din Gmail - til at aktivere din e-mail, samt til at downloade de apps, du ønsker fra Google Play Butik.

åben Chromebook på et bord foran en person

Elgiganten Cloud: Ubegrænset lagringsplads

Alle Chromebooks leveres med indbygget antivirus og sikkerhedskopierer dine filer direkte til skyen, hvor alle kunder får 15 GB lagringsplads uden beregning. 15 GB lyder måske af meget, men for dem, der tager mange billeder og nyder at redigere videoer, fyldes det hurtigere, end du måske tror.

Når du har købt din Chromebook hos Elgiganten, modtager du tre måneder fuldstændig ubegrænset cloud-lagring i Elgiganten Cloud. Lagring er desuden fuldstændig platformsuafhængigt.

Alt dette betyder, at du får en sikkerhedskopi – og adgang til dit indhold på tværs af alle dine enheder, uanset om du har dit indhold gemt på Chromebook, den gamle familie Windows P eller Mac, eller om du bruger en iPhone eller en Android-smartphone.

Det er en dansk virksomhed, der driver Elgiganten Cloud. Derfor kan du være helt tryg ved, at dit indhold er gemt på danske servere i Danmark, som er beskyttet af dansk privatlivslovgivning i overensstemmelse med GDPR-reglerne.

en mand bruger en Chromebook i et lyst kontormiljø

Få indholdet fra din gamle PC med videre

Erfaringen med dem, der går videre fra en almindelig pc til en Chromebook, siger, at de normalt ikke går tilbage. Det er derfor, du bør flytte alle billeder, film og dokumenter, du vil beholde, til Chromebooks cloud.

Disse produkter gør det lettere at flytte til din nye Chromebook: