Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Epoq Designer er vores moderniserede tegneprogram til køkkener

Tegneprogram til køkkener – Epoq Designer

Epoq Designer er et brugervenligt, webbaseret tegneprogram, som gør det nemt for dig at planlægge dine køkkendrømme og gøre til virkelighed. Det er ikke nødvendigt at downloade tegneprogrammet til din computer – du kan bare gå i gang med at designe lige med det samme.

Hvorfor bruge et tegneprogram?

At skulle bygget et nyt køkken er en stor drøm for mange, men det kan også være en udfordring at finde det køkken, som passer til lige dine behov og din smag. Med et tegneprogram bliver det nemmere for dig at skabe dit drømmekøkken.


Du kan prøve dig frem med forskellige muligheder og teste køkkenmodeller, farver og opstillinger. Du får ikke bare overblik over, hvordan dit køkken kan se ud, men også en prisoversigt. Placer hvidevarer og bestem selv hvad dit køkken skal bestå af. Det bliver også nemmere at tage konkrete valg, da du kan se forskellige muligheder, og vælge den som passer dig bedst.

Sådan bruger du Epoq Designer

Vælg butik og log ind med dit brugernavn på elgiganten.dk

Vælg butik og log ind med dit brugernavn på elgiganten.dk / opret en konto

Opret nyt projekt

Vælg front og stil

Vælg placering af døre og vinduer

Vælg, roter og placer et skab

Tilpas et skab


 Køkkenplanlægning

Har du overvejet dette?

Meget skal overvejes, når du skal have nyt køkken. Hvordan bruges området i dag? Bruges køkkenet meget eller lidt? Skal det være et samlingspunkt? Udover selve brugen kan det også svare sig at tænke på, hvilke behov man har for opbevaring osv. Med tegneprogrammet finder du nemmere svar på alle spørgsmålene, og du kan nemmere finde løsninger til de designmæssige og funktionelle udfordringer.

Få professionel hjælp - book et tegnemøde

Udover selv at planlægge dit nye køkken, så kan du rådgive dig med en professionel og booke et møde med en af vores køkkenspecialister i din lokale Elgiganten-butik.

Pil med teksten: Gå til Epog forside