Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Det er en god idé at bruge et tegneprogram

Derfor kan det være en god idé at bruge et tegneprogram

Med et tegneprogram er det nemmere end nogensinde at skabe dit drømmekøkken. Tegneprogrammet lader dig måle op, placere, flytte på og ændre køkkenet, præcis som du vil. Og du kan også tilpasse farver og stil, så alt bliver, som du vil have det.

 Tegneprogram

Hvorfor bruge et tegneprogram?

At skulle bygge et nyt køkken er en stor drøm for mange, men det kan også være en udfordring at finde det køkken, som passer til lige dine behov og din smag. Med et tegneprogram bliver det nemmere for dig at skabe dit drømmekøkken.

Du kan prøve dig frem med forskellige muligheder og teste køkkenmodeller, farver og opstillinger. Du får ikke bare overblik over, hvordan dit køkken kan se ud, men også en prisoversigt. Placer hvidevarer og bestem selv hvad dit køkken skal bestå af. Det bliver også nemmere at tage konkrete valg, da du kan se forskellige muligheder, og vælge den som passer dig bedst.


 Køkkenplanlægning

Har du overvejet dette?

Meget skal overvejes, når du skal have nyt køkken. Hvordan bruges området i dag? Bruges køkkenet meget eller lidt? Skal det være et samlingspunkt? Udover selve brugen kan det også svare sig at tænke på, hvilke behov man har for opbevaring osv. Med tegneprogrammet finder du nemmere svar på alle spørgsmålene, og du kan nemmere finde løsninger til de designmæssige og funktionelle udfordringer.

Få professionel hjælp - book et tegnemøde

Udover selv at planlægge dit nye køkken, så kan du rådgive dig med en professionel og booke et møde med en af vores køkkenspecialister i din lokale Elgiganten-butik.

Om programmet

Epoqs tegneprogram lader dig planlægge og designe dit køkken. Vælg mål og form, placer vinduer og døre. Du kan vælge mellem forskellige stiltemaer og detaljer helt ned til hvert enkelt skab. Du kan også tilføje forskellige hvidevarer og placere dem, som du ønsker.

Systemkrav:

  • Windows 8 og Windows 10 - 32 og 64 bit (fungerer ikke på macOS)
  • 1024 MB RAM (systemhukommelse)
  • Grafikkort som understøtter OpenGL
  • Microsoft.NET Framework 3.5 (installeres automatisk hvis det er nødvendigt)
Pil med teksten: Gå til Epog forside