Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her
Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne


Grass logo

GRASS – stilfulde skuffer med praktiske løsninger

Når vi designer køkkener er det altid med et modern nordisk hverdagsliv i tankerne. GRASS er en af verdens førende udviklere og producenter indenfor åbningssystemer som for eksempel skinne- og skuffesystemer og hængsler. Dette er årsagen til at vi har udvidet vores sortiment med Nova Pro Scala og stræber efter at finde løsninger, så vi kan tilbyde vores kunder flot design uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Lær GRASS’ produktsortiment at kende og find de bedste løsninger til dit køkken eller bryggers.


Vi ved, at det er det indre, der tæller, og vi prøver at se helheden i de små detaljer. Dem som du måske ikke tænker over, når de fungerer, men som irriterer, når de ikke sidder lige i skabet.

Tag nu for eksempel den måde, som en skuffe bevæger sig på. Hvordan den skal åbnes og lukkes igen og igen, år efter år. Med en let og glidende bevægelse på vej ud og med et solidt og tydeligt klik, når den lukker.

Vores mangeårige partner GRASS sætter en ære i denne detalje og har leveret løsninger, som hvert år installeres i mere end én million køkkener over hele verden.

Med et engageret team af ingeniører står denne østrigske producent for tidløse og moderne designvalg, som giver passer elegant ind i de fleste køkkener, samtidig med at funktionaliteten altid er i højsædet.

Designet for at holde

  • GRASS gruppen har verdenover mere end 200 distributører i mere end 60 forskellige lande. 1.000.000 køkkener om året tilpasses med åbningssystemer i høj kvalitet fra GRASS.
  • GRASS’ produkter er skabt til at holde. En maskine simulere åbning og lukning af en skabsdør 80.000 gang for at teste at hængslerne, der holder skabet på plads.
  • GRASS bruger en førende teknologi for at sikre høj kvalitet af produkterne.

Et miljøvenligt valg

  • Skuffer fra GRASS er et bæredygtigt valg. Selskabet har en af verdens strengeste miljøcertificeringer – ISO 14001.
  • GRASS producerer ved hjælp af et kombineret varme- og kraftværksanlæg tre fjerdedele af elektriciteten, de forbruger ved deres hovedkontor i Höchst.
  • Dette er din garanti for at kunne nyde en problemfri køkkenhverdag med god samvittighed.
Nova Pro Scala-skuffer Nova Pro Scala-skuffer Nova Pro Scala-skuffer
Høje Nova Pro Scala-skuffer. Høje Nova Pro Scala-skuffer.
Lave Nova Pro Scala-skuffer. Lave Nova Pro Scala-skuffer.

Nova Pro Scala

Med Nova Pro Scala can du tilpasse indersiden af dit køkken til dine præferencer og behov. Nova Pro Scala-skuffens prisbelønnede design har et tidløst udtryk. Den metalliske stengrå farve giver et rent og stramt look. Men det er det indvendige, der virkeligt tæller. Nova Pro Scala gør sig bemærket med sine stramme linjer og slanke udformning, hvor alt overflødigt er skåret væk. Skufferne er bygget til at kunne holde til 70 kg og maksimerer opbevaringspladsen..

Desuden gør synkroniserede skinner skuffen let at åbne, og den indbyggede Soft-close-teknologi sikrer, at den lukker blødt og lydløst.

Et grebsfrit køkken med TipMatic

Grebsfrit køkken

GRASS har mange løsninger til et grebsfrit køkken – vælg mellem Tipmatic, Sensomatic eller en traditionel Push-åbner. Grebsfrie fronter skaber rene linjer og moderne udtryk i køkkenet.

Alle Nova Pro Scala-skuffer er kompatible med Tipmatic tryk-åbne-mekanismen. Et grebsfrt køkken giver større ro i køkkenet, hvis du ønsker en minimalistisk stil. Tipmatic monteres på undersiden af skuffen, så du kan trykke hvor som helst på skuffefronten for at åbne skuffen. Løsningen er mekanisk og kræver ingen kabler.

Sensomatic er et elektrisk system, som kan bruges sammen med XP-standard skuffer. Med automatikken i Sensomatic kan du nøjes med et let skub for at åbne dine skuffer, takket være elektrisk skuffeåbning.

En overkommelig løsning er traditionelle push out-beslagene, som fungerer til alle sidehængsler i låger.

Crystal Plus er en stilfuld og moderne løsning Crystal Plus er en stilfuld og moderne løsning
Crystal Plus-skuffesider er lavet af hærdet glas. Crystal Plus-skuffesider er lavet af hærdet glas.

Crystal Plus skuffesider

Vil du have skuffesider med et andet udseende? Så er Crystal Plus en stilfuld og moderne løsning. Nova Plus Scala-skufferne kan nemlig tilpasses med hærdede skuffesider i glas, som er elegante, iøjnefaldende og solide.

Takket være de synkroniserede skuffeskinner, er skuffen let at åbne. Indbygget Soft-close-teknologi sikrer skånsom og stille lukning. Smalt design giver øget opbevaringsplads, og skufferne er konstrueret til at kunne tåle 40-70 kg.

En slidstærkt belægning beskytter siderne på XP-skuffen En slidstærkt belægning beskytter siderne på XP-skuffen
Høje XP-skuffer. Høje XP-skuffer.
Lave XP-skuffer. Lave XP-skuffer.

Standard XP-skuffesider

En slidstærk belægning i 2 lag beskytter skuffens sider mod skader og fingeraftryk, holder overfladen fri for ridser og giver skuffesiderne en flot finish.

Takket være de synkroniserede skuffeskinner, er skuffen nem at åbne. Indbygget Soft-close-teknologi sikrer skånsom og stille lukning af skuffen. Skufferne er skabt til at kunne tåle 40-70 kg. Enkelt, tidløst og effektivt.

Epoq Standard Rail

Skånsom, stille lukning

Udviklingen af GRASS’ Tiomos hængsler har draget nytte af flere årtiers viden, erfaring og forskning. Resultatet er et utrolig elegant og funktionelt åbningssystem.

Med GRASS’ hængsler får du maksimal stabilitet med minimale mellemrum og åbninger, finjusteret bevægelse med skånsom og stille lukning. Tiomos sortiment er tilgængelig i metal- og natlige farver.

Kvaliteten af hængsler vurderes på hvor lang tid de kan fungere uden at udvikle fejl eller på hvor meget det synker under belastning. Tiomos har opnået exceptionelt positive værdier i tests indenfor holdbarhed samt for belastning. Derfor har GRASS’ hængsler 25 års garanti.

Læs mere om vores mange produkter her: