Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Vi hjælper dig med at finde en rigtige tørretumbler

For nogen er en tørretumbler et luksus og fordi det er et luksus, er det også en stor investering. Det er derfor vigtigt, at man vælger den helt rigtige tørretumbler, der passer til ens behov. Vi bruger mange penge på vores tøj og det er derfor vigtigt at vi passer godt på det. En god tørretumbler er derfor vigtigt.
Bosch
LG
Miele
Electrolux
Samsung
Hotpoint
Hvilken tørretumbler skal jeg vælge?

Den rigtige model

Placering er en vigtig faktor, når du skal købe en tørretumbler. Skal den f.eks. stå ovenpå eller ved siden af vaskemaskine, er det vigtigt at både bredde og dybde stemmer overens med vaskemaskinen. Sørg for at du har disse mål inden du begynder at lede, og sikre dig at lågen åbnes på til den rigtige side. Et tip kan være kan købe en tørretumbler af samme mærke som vaskemaskinen, for at være sikker på at modellerne passer sammen. 

Vores udvalg af tørretumblere

Kapacitet

Udover placeringen er det en god ide at overveje, hvor meget tøj der skal tørres i maskinen. Måske du lufttørrer det meste, og derfor kan nøjes med en mindre model? Eller har du et barn, som dagligt kommer hjem med træningstøj, der skal vaskes, tørres og være klar til næste dag? Vores maskiner har en kapacitet fra 7 til 9 kg. En ting du skal huske at tænke på, er at, tøjet bliver mere slidt, hvis du fylder en mindre tørretumbler helt. Det kan derfor være en ide at investere i en tørretumbler med en større kapacitet. Det vil betale sig i længden. 

Vores tørretumblere på 7 kg
Vores tørretumblere på 8 kg
Vores tørretumblere på 9 kg

 

 

 

Tørreskab

Har du en aktiv familie, eller små børn der stadig kommer hjem med vådt udetøj, kan det være en ide at investere i et tørreskab. Et tørreskab er et godt supplement til en tørretumbler, eller som tørremulighed til dig der ikke vasker så ofte.

Vores tørreskabe

Forskellige tørretumblere - vi forklarer forskellen

Tørretumbler med varmepumpe

En tørretumbler kan ende med at blive en strømsluger, og hvis du ønsker at holde strømforbruget nede er en kondenstørretumbler med varmepumpe være det bedste valg. Disse tørretumblere trækker fugten ud af luften, og genbruger den varme luft for at holde energiforbruget nede. Dette skåner både miljøet og pengepungen.

Vores tørretumblere med varmepumpe

Aftrækstørretumbler

En aftrækstørretumbler kobles på husets ventilationssystem. Den suger luft ind som varmes op, passerer gennem tøjet i tromlen, og tager fugt med ud igen. Denne type tørretumbler bruger generelt en del energi, men passer godt til hjem med eget ventilationssystem. De kan derimod ikke bruges i bygninger, hvor der er flere husholdninger knyttet til samme ventilationssystem. Så husk at undersøge hvordan dit ventilationssystem er bygget op, inden du bestemmer dig for en aftrækstørretumbler.

Vores aftrækstørretumbler

Kondenstørretumbler

Den sidste slags tørretumbler er en kondenstørretumbler, som slipper opvarmet luft ud. Denne skal ikke kobles til et ventilationssystem, og vandet samles i en beholder, som skal tømmes regelmæssigt. De fleste modeller kan også kobles direkte på et afløb, så du slipper for at tømme kondensbeholderen. De fleste tørretumblere i vores sortiment er kondenstørretumblere med eller uden varmepumpeteknologi.

Vores Kondenstørretumbler 

Bosch
LG
Miele
Electrolux
Samsung
Hotpoint

Fandt du ikke det du ledte efter? Læs mere her:

Sidst opdateret 09-11-16 08:16:28