Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Få dit Epoq-drømmekøkken - book en gratis konsultation i dag

Planlægger du at købe et nyt køkken eller at renovere bryggerset? Book en gratis konsultation med en af vores køkkendesignere hos Elgiganten. Vores eksperter hjælper dig med at designe dit Epoq drømmekøkken eller bryggers. Book en time i nedenstående kalender.

Vi tilbyder online rådgivning

Du bestemmer selv om mødet skal være online eller fysisk

Når du booker et online møde ved at bede om at blive ringet op, så vil vi kontakte dig bagefter for at finde det bedste tidspunkt for dig.

Sådan fungerer et online møde

  1. Book online rådgivning
  2. Du bliver ringet op af en af vores medarbejdere
  3. I snakker indledende om dine ønsker og aftaler en tid
  4. Du modtager efterfølgende en indkaldelse på mail.
  5. Rådgivningen afholdes i Microsoft Teams, som giver dig mulighed for at følge hele tegne processen online, alt imens du taler med din personlige konsulent.

Gratis rådgivning

Book 1,5 times køkken- eller bryggersplanlægning med en af vores køkkenspecialister i din Elgiganten-butik. Tjenesten er gratis og uden forpligtelser.

Hvordan kan du forberede dig?

Medbring alle mål, eventuelle inspirationsbilleder og skitser. Du kan tegne dit køkken eller bryggers med vores tegneværktøj. Under mødet får du forslag til den bedste løsning for dit køkken eller bryggers, du kan mærke på materialerne og se forskellige farver og skabsløsninger.

Hvad sker der derefter?

Du får et tilbud og en ny time. Dobbelttjek alle mål, eller få hjælp af en montør som kontrolmåler. Ved næste møde bestiller du. Du får en mappe med alle skitser, en aftale og ordrebekræftelse med dig. Gem disse papirer, både så du kan tjekke at alt er blevet leveret og da disse papirer gælder som garanti for dit køkken eller bryggers.

Pil med teksten: Gå til Epog forside