Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

LG G6 - storskærm i miniformat

Eksklusivt hos Elgiganten

Med en skærm på hele 5,7” FullVision har LG taget deres LG G6 til det næste niveau indenfor smartphones. Omsluttet i et flot og elegant metaldesign, giver denne utrolige telefon dig en næste autentisk biografoplevelse. En Quad HD+ opløsning der bliver understøttet af Dolby Vision forøger denne følelse. Den vand- og støvresistens LG G6 er desuden udstyret med bredvinkelskamera på både for- og bagsiden. LG G6 er i sandhed et pragteksemplar på hvordan man kan få en storskærm i miniformat.

Et sømløst design med mere at se på

Den store 5,7” FullVisionTM skærm er en skønhed pakket ind i en kompakt metalkrop, der vil ligge komfortabelt i din hånd.

Du vil blive overrasket hvor meget du får med på denne IPS Quad HD+-skærm, der er perfekt til snaps, video, gaming eller bare surfing på nettet.

LG G6 giver dig en 18:9 visning på skærmen, hvis billedkvalitet er så fantastisk, at du næsten vil tro du sidder i en biografsal.

LG G6 - Et sømløst design med mere at se på
LG G6 - Et sømløst design med mere at se på

Oplev visuelt indhold på farten som aldrig før

LG G6 understøtter både Dolby Vision og HDR10, hvilket betyder du kommer til at se indholdet som det var meningen det skulle ses.

Dolby Vision indhold kan ses i hele fire forskellige modus, der hver er optimeret til at give dig, den ultimative visning.

Et kamera der får alle med

LG G6 har et utroligt Dual-bagsidekamera med 13 MP Wide Angel og 13 MP Standard.. Helt problemfrit lader LG G6 dig zoome mellem normal- og vidvinkelskameraet, så du kan tage billeder af det du ser og ikke bare et udsnit.

Forsidekameraet er på 5 MP og er som bagsidekameraet et Wide Angel kamera, så du kan få alle vennerne med på dine selfies.

Elsker du at tage billeder til f.eks. Instagram, er LG G6 perfekt til dig, da den kommer med 4 kvadratiske kameraindstillinger.

LG G6 - Et kamera der får alle med
LG G6 - Kan klare lidt af det hele

Kan klare lidt af det hele

Hverdagen kan være fyldt af mange udfordringer og så er det smart at være forberedt. LG G6 er bygget til at holde til dagens uforudsigelige hændelser og er både vand- og støvresistens (IP68 klassificering).

Derudover er LG G6 stødresistens, så du behøver ikke bekymre dig om at telefonen får slag. LG G6 er den perfekte telefon til dig, der er klar på eventyr og ikke vil bekymre dig om telefonen.

LG G6

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

 Elgiganten Cloud til alt dit indhold

Elgiganten Cloud

Pas på dine personlige data, vigtige filer og uerstattelige minder! Med Elgiganten Cloud tjeneste får du online lagringsplads og kontinuerlig sikkerhedskopiering via internettet. Alt sker automatisk og du får nem adgang til din data og til at dele indholdet med andre, uanset hvor du er.

Sidst opdateret 27-03-17 15:17:08