Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Støvsuger – bedst i test

Støvsugere – bedst i test

Vi har her lavet et overblik over nogle af de bedste ledningsfrie-, almindelige-, og robotstøvsugere, som er kåret bedst i test blandt nordiske forbrugerorganisationer som Tænk, Räd & Rön, Tek.no m.fl i 2020. De laver uafhængige test, som kan være til stor hjælp for dig, når du skal vælge ny støvsuger.

Dette er vores garanti for at du får et godt produkt. Længere nede i artiklen kan du læse mere om hvilke egenskaber, der er lagt vægt på i testen.

Miele Complete C3

Denne støvsuger ligger helt i top af Tænks støvsuger test. Den har både en meget energibesparende motor på kun 550W og performer samtidig rigtig godt i støvsugetestene. Selv med dets standard-mundstykke formår Miele støvsugeren at fjerne alle hår på gulvtæpper, andre støvsugere kræver som regel et specialmundstykke for at udføre samme arbejde.

Støvsugeren er lidt mere støjende og tungere end gennemsnittet, men den er til gengæld nem at håndtere og har en meget stor støvbeholder på 3,5 L, så du slipper for at skifte posen ofte. Den har samtidig også en stor aktionsradius, så du slipper for at skifte stikkontakt hele tiden.

Dyson V8 Animal+

Dette er en god 2-i-1 støvsuger med aftagelig håndstøvsuger. Dyson støvsugeren udmærker sig ved selve støvsugningen. Uanset om det handler om støvoptag fra hårde gulve eller håroptag fra gulvtæpper, formår denne støvsuger at fjerne det – og det er endda også selv når støvbeholderen er delvist fyldt.

Dyson V8 Animal+ giver dig nem og hurtig støvsugning, selv hvis du har brug for at fjerne støv fra en hylde eller i smalle passager. Den aftagelig håndstøvsuger har nemlig også en god sugeevne.

iRobot Roomba 980

Roomba-serien fra iRobot er næsten blevet et synonym med robotstøvsugere, og Roomba 980 har også længe været en model som bruges til sammenligning af andre robotstøvsugere. Roomba 980 scorer højt på navigationstestene. Det betyder, at den er god til at finde ud af, hvor i rummet den er og har været.

Robotstøvsugeren sidder stort set aldrig fast, da den har en højde på blot 10 cm. Derudover scorer iRobot Roomba 980 også højt på den sugeevne – endda på gulvtæpper. Med støvsugeren medfølger også en smart app med rengøringskort. Så bliver det ikke nemmere at opretholde rene gulve overalt i hjemmet.

En støvsuger rengør lyst gulvtæppe

Hvad indebærer en støvsuger test?

Testene af støvsugere og robotstøvsugere omfatter bl.a. holdbarhed, funktion og energiforbrug. Andre vigtige elementer er:

  • Opsugning af støv, pels og hår
  • Lydniveau
  • Udslip af partikler i udsugningen
  • Anvendelighed

Så når du ser bedst i test-mærket, kan du være sikker på at få en god støvsuger, hvor du virkelig får noget for pengene.

En støvsuger rengør mørkt gulvtæppe

Testet af objektive organisationer

Blandt de organisationer, som kontrollerer produkterne og kårer testvindere, er:

Forbrugerrådet Tænk
Hvert år udfører de talrige produkttest på bl.a. elektronik. Tænk tester regelmæssigt nye støvsugere og robotstøvsugere på markedet og udgiver en liste med de modeller, som er kåret til bedst i test.

Råd & Rön
Den svenske forbrugerorganisation tester produkter og giver anbefalinger til gode køb, ligesom du kender det fra Tænk. Alle test laves på akkrediterede laboratorier.

Se flere støvsugere via nedenstående ikoner

Støvsugere
Ledningsfri støvsugere
Håndstøvsugere
Robotstøvsugere
Damprensere
Tilbehør til støvsugere

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: