Spring navigationen over
key-account-05-b2b-234412-1920x320-nocta-dk4

Almen boligbyggeri, Udbud og Projekter

Med Elgiganten som samarbejdspartner finder du alt, hvad din almen boligbyggeri eller virksomhed har brug for. Vi har et stort udvalg af modeller fra de største og vigtigste producenter og et bredt udvalg, kun få kan matche. Vores erhvervsafdeling hjælper jer med at finde de rette priser og produkter, der overholder jeres specifikationer.

Vi følger op på projekter fra planlægningsfasen og indledende tilbud gennem leveringsprocessen og tilpasning/optimering af vores løsning i
samarbejde med dig og din virksomhed. Vi tilbyder levering til døren eller levering på aftalt sted med og uden montering. Det omfatter også levering og opsætning af IT-udstyr med tilhørende services. 

Som kunde får du din egen projektkoordinator, som følger op og koordinerer projektet, indtil det er afsluttet. Vores erhvervsrådgivere giver dig personlig vejledning, uanset hvilken type elektronik eller hvidevarer du har brug for til din virksomhed. 

Bliv erhvervskunde i dag og få fordele:

  • 46+ varehuse - altid tæt på dig
  • Klik og Hent - køb online og afhent din ordre 30 min efter
  • Dedikeret Erhvervsrådgivere
  • Samme gode tilbud som klubmedlemmer
  • Erhvervslevering mellem 08:00 og 16:00
  • Og meget andet
become-b2b-customer-2-224837-1920x200-dk

Tal med en af vores erfarne erhvervsrådgivere

Hvis du ønsker det, hjælper vi dig gennem hele købsprocessen - hvad enten det er rådgivning forud for et køb, finansiering eller forsikring, eller hvis du har brug for en ekstra hjælpende hånd, når det kommer til levering, klargøring eller montering. Vores virksomhedsrådgivere giver dig personlig vejledning, uanset hvilken type elektronik, udstyr eller service du har brug for.

Kundehistorier

Kontaktformular Elgiganten erhverv