Spring navigationen over

Mød en af vores køkkenspecialister

Book møde
Epoq-online

Træt af det gamle køkken, der ikke længere passer til din stil eller behov? Besøg Elgiganten Køkkener i Fields og oplev en verden af inspirerende køkkendesign. Forkæl dig selv med et nyt, funktionelt køkken, der ikke kun opgraderer dit hjem, men også glæden i din hverdag. Vores eksperter står klar til at guide dig gennem processen. Uanset om du drømmer om moderne minimalisme eller klassisk elegance, har vi det perfekte køkken til dig. Og med vores brede udvalg af produkter er det lettere end nogensinde før at realisere dine køkkendrømme.

Besøg os i dag i Fields, og lad os sammen skabe det køkken, du altid har ønsket dig. Dit drømmekøkken er kun et besøg væk

Mød os i varehuset

 • Martin Fields
 • Per Fields

  Per er ekspert i at skabe funktionelle og æstetisk tiltalende køkkenløsninger. Han besidder omfattende viden om materialer, teknologier og indretning, og er i stand til at forstå og imødekomme dine behov og ønsker. Han sørger for at guide dig gennem hele designprocessen med fokus på både form og funktion

Vores køkkenudstilling

 • Core-white

  Core white

  Core er en moderne køkkenserie med rene, tidløse linjer. Enkelhed som udtryk er centralt for dette køkkendesign.
  Det dæmpede formsprog gør, at designet er let at kombinere med andre fronter, farver og materialer

 • epoq-edge-natural-oak

  Edge natural oak 

  Edge er en raffineret, moderne køkkenserie. Den smukke træstruktur bryder kompromisløst med de ellers stramme linjer og tilfører et sofistikeret og blødt udtryk til stilen. Edge kan med fordel kombineres med andre af vores køkkenserier for at tilføre en dimension af robust elegance.

 • Heritage light grey

  Heritage light grey

  Heritage er alsidig og klassisk. Med den elegante, profilerede låge kan denne serie bruges til mange stilarter med klassisk islæt – eksempelvis til et pragtfuldt herregårdskøkken med sprossede vitrinedøre, pilastre, lister og detaljer i keramik eller skinnende metaller. 

 • Intregra grey

  Intergra steel gray

  Integra er en elegant og moderne køkkenserie uden greb. De integrerede greb i lågen er ikke bare funktionelle, men skaber også et smukt designelement i de horisontale linjer, der strækker sig gennem hele dit nye køkken eller bryggers. Integra er en rendyrket minimalistisk front med sit diskrete design og sine rene linjer.

 • epoq-kitchen-pure-matt-black-kitchen-island-solution-and-a-round-dining-table

  Pure matt black

  Pure er en robust og moderne mat front med selvrensende egenskaber. Ridse- og mærkebestandig overflade, der er anti-fingeraftryksbehandlet. En 19 mm MDF front malet i sort og grafit super mat farve.

 • Trend petrol

  Trend petrol

  Trend er en moderne køkkenserie, hvor personlighed og trends er omdrejningspunkter. Vælg en farve, der afspejler dig og din stil, eller skab dybde og en spændende effekt med forskellige nuancer af grå. Trend findes i 26 farver, og udvalget bliver opdateret hvert år for altid at være aktuel med nye tendenser i interiørverdenen

_________________

Ofte stillede spørgsmål