Spring navigationen over

Mød en af vores køkkenspecialister

Book møde
Epoq-online

Træt af det gamle køkken, der ikke længere passer til din stil eller behov? Besøg Elgiganten Køkkener i Skejby og oplev en verden af inspirerende køkkendesign. Forkæl dig selv med et nyt, funktionelt køkken, der ikke kun opgraderer dit hjem, men også glæden i din hverdag. Vores eksperter står klar til at guide dig gennem processen. Uanset om du drømmer om moderne minimalisme eller klassisk elegance, har vi det perfekte køkken til dig. Og med vores brede udvalg af produkter er det lettere end nogensinde før at realisere dine køkkendrømme.

Besøg os i Skejby, og lad os sammen skabe det køkken, du altid har ønsket dig. Dit drømmekøkken er kun et besøg væk

Mød os i varehuset

 • jesper 2

  Jesper

  Jesper fortæller om sig selv; Som konsulent bringer jeg en kombination af erfaring, kreativitet og struktur til hvert projekt. Med mange års erfaring i branchen forstår jeg mine kunders behov og finder innovative løsninger. Jeg arbejder struktureret for at sikre, at alle detaljer bliver taget hånd om. Samtidig er jeg kendt for min æstetiske sans, hvilket tilføjer en ekstra visuel flair til mit arbejde.

 • Simon_2 (1)

  Simon

  Simon fortæller; Som konsulent er jeg seriøs i mit arbejde, altid engageret i at levere resultater af høj kvalitet. Jeg er fuld af idéer og arbejder innovativt for at finde de bedste løsninger, der opfylder mine kunders behov og ønsker. Min dedikation til kvalitet betyder, at jeg tager mig tid til at sikre, at hvert projekt lever op til de højeste standarder. Jeg tror på at kombinere kreativitet med professionalisme for at skabe værdi og tilfredshed for mine kunder.

 • Christina D 2

  Christina

  Christina fortæller om sig selv; Min styrke er at se muligheder og skabe forskellige løsninger altid med funktionalitet og design for øje. Jeg elsker farver og de lidt "skæve" udfordringer som opfylder mine kunders ønsker på alle parametre. Jeg sætter en stor ære i den tillidsskabende proces og er med kunden fra start til slut.

Vores køkkenudstilling

 • epoq-kitchen-pure-matt-black-kitchen-island-solution-and-a-round-dining-table

  Pure matt black

  Pure er en robust og moderne mat front med selvrensende egenskaber. Ridse- og mærkebestandig overflade, der er anti-fingeraftryksbehandlet. En 19 mm MDF front malet i sort og grafit super mat farve.

 • Edge black ash

  Edge Black ash 

  Edge er en raffineret, moderne køkkenserie. Den smukke træstruktur bryder kompromisløst med de ellers stramme linjer og tilfører et sofistikeret og blødt udtryk til stilen. Edge kan med fordel kombineres med andre af vores køkkenserier for at tilføre en dimension af robust elegance.

 • Gloss-white-kitchen

  Gloss white

  Gloss White er et hvidt køkken i højglans, der har et stilrent og minimalistisk køkkendesign med lige flader. Overfladen i højglans reflekterer lyset og vil dermed passe godt til rum med begrænset lysindfald. Designet fungerer også fornemt som kontrast til matte overflader, hvis du ønsker at skabe et spændende spil mellem tekstur og nuancer.

 • Shaker-classic-white

  Shaker classic white

  Shaker er med sine indrammede og profilerede fronter samt rene, lige linjer den køkkenserie, som bedst forener det klassiske og det moderne. En stilren og tidløs serie med fokus på enkelhed og bæredygtighed. Dette genspejles også i de nedtonede farver og træværket

 • Trend-kitchen-sage

  Trend sage

  Trend er en moderne køkkenserie, hvor personlighed og trends er omdrejningspunkter. Vælg en farve, der afspejler dig og din stil, eller skab dybde og en spændende effekt med forskellige nuancer af grå. Trend findes i 26 farver, og udvalget bliver opdateret hvert år for altid at være aktuel med nye tendenser i interiørverdenen

 • Heritage light grey

  Heritage light grey

  Heritage er alsidig og klassisk. Med den elegante, profilerede låge kan denne serie bruges til mange stilarter med klassisk islæt – eksempelvis til et pragtfuldt herregårdskøkken med sprossede vitrinedøre, pilastre, lister og detaljer i keramik eller skinnende metaller. 

 • Trend_moss green

  Trend moss green

  Trend er en moderne køkkenserie, hvor personlighed og trends er omdrejningspunkter. Vælg en farve, der afspejler dig og din stil, eller skab dybde og en spændende effekt med forskellige nuancer af grå. Trend findes i 26 farver, og udvalget bliver opdateret hvert år for altid at være aktuel med nye tendenser i interiørverdenen

 • Intregra grey

  Intergra steel gray

  Integra er en elegant og moderne køkkenserie uden greb. De integrerede greb i lågen er ikke bare funktionelle, men skaber også et smukt designelement i de horisontale linjer, der strækker sig gennem hele dit nye køkken eller bryggers. Integra er en rendyrket minimalistisk front med sit diskrete design og sine rene linjer.

 • Core-kitchen-greymist

  Core Greymist

  Core er en moderne køkkenserie med rene, tidløse linjer. Enkelhed som udtryk er centralt for dette køkkendesign.
  Det dæmpede formsprog gør, at designet er let at kombinere med andre fronter, farver og materialer

_________________