Spring navigationen over
Ekstern harddisk der er tilsluttet til en bærbar

Optimer din PCs lagringsplads

Løber du af og til tør for plads på din PC? Elgiganten guider dig her igennem flere muligheder for at øge lagringspladsen på din PC. Du kan både rydde op vha. Windows eller Mac Diskoprydning, få fingrene i en ekstern harddisk eller tage brug af en cloud tjeneste.

Ekstern harddisk der er tilsluttet til en bærbar

2. Flyt dine filer til en ny harddisk – eller eksternt lagerplads

Få ekstra plads. På den måde kan du trygt og sikkert lægge store filer og alle de mange hundrede uerstattelige billeder fra din sidste ferie på en separat harddisk.

Hvis du har en stationær PC, kan det være muligt at udvide din lagerplads med et internt harddisk fra pålidelige virksomheder, så som Seagate , Samsung, Kingston, PNY eller Western Digital . Hvis hurtig tilgang til dine filer er nødvendigt, så bør du få fat i et solid state drive (SSD) – og hvis du i stedet er mere til enorme mængder plads til en lav pris, så giver traditionelle harddisks dig flere terabytes for pengene. Du kan endda få det bedste af begge dele – lynhurtig hastighed og enorm mængde plads – i hybride disks (SSHD) så som Seagate FireCuda.

En mere flytbar løsning, specielt hvis du har en bærbar, er at tilkoble en ekstern harddisk. Der er adskillige løsninger og prisklasser at vælge imellem. Nogle eksterne harddisks, som WD My Passport, tilbyder ekstra sikkerhedsforanstaltninger i form af standard kodeordsbeskyttelse for at få adgang til indholdet af det eksterne harddisk.

Andre harddisks så som G-Drive ArmorATD eller LaCie Rugged er bygget til at være robuste, og kan endda tabes på gulvet uden at tage skade – perfekt for mere klodsede og uheldige folk, eller hvis du ønsker at skulle bruge harddisken på vejen.

En tredje løsning, hvis du ønsker pålidelig adgang til dine filer fra alle platforme, eller ønsker at lave en backup af dem, er at investere i netværksforbundet lagringsplads, for eksempel fra Synology. Du kan enten bruge disse altid-tændte hjemmeservere med hvilken som helst harddisk, eller købe en alt-i-en løsning – klar til at blive koblet til dit netværk. Mange af disse giver gennem specielle apps og services også adgang til dine filer udefra hjemmet.

Alle vores eksterne harddiske
Cloud - En familie, der tager en selfie

3. Brug cloud tjenesters uendelige plads

Da bredbåndsforbindelser i de fleste husstande er blevet lynhurtigt, har stigningen af cloud tjenester (sky-opbevaringsservices) udviklet sig til et fantastisk, problemfrit og sikkert alternativ til ekstern lagringsplads. Men udsigten til at skulle gemme sine personlige fotos på en fjern server (dvs. I skyen), kan virke en smule skræmmende. Heldigvis er der adskillige billige og sikre muligheder med utallige lag af sikkerhedsforanstaltninger, for at sikre at dine fotos, film og andre personlige ting ikke falder i de forkerte hænder – alt imens at du har nem adgang til dit indhold fra alle platforme.

En af de bedste muligheder, som kombinerer brugervenlighed, maksimal lagringsplads og sikkerhed til en fantastisk pris er (i al beskedenhed) vores egen cloud tjeneste: Elgiganten Cloud.

Via Elgiganten Cloud vil du få ubegrænset lagringsplads for 59 kroner om måneden. Det er med andre ord, en tjeneste som aldrig får behov for at fortælle dig, at du er ved at løbe tør for plads, uanset hvor mange gigabytes du byder den. Men al den plads gør ikke meget godt uden nem adgang til at kunne uploade eller hente dine filer.

Derfor kan Elgiganten Cloud tilgås fra både din computer, din tablet og din smartphone. Hvis du ønsker, kan du også dele, hvad end du uploader til Elgiganten Cloud med andre, alt imens at du kan være sikker på, at dine personlige filer nemt kan tilgås fra alle dine platforme – og vil fortsætte sådan selvom du skulle skifte mellem Mac og Windows eller Android og iOS.

Elgiganten Cloud