Spring navigationen over

vælg den rigtige tablet til arbejdspladsen

En tablet kan være et nyttigt arbejdsredskab, uanset om du arbejder indendørs på kontoret, udendørs som håndværker eller er meget på rejse. Det er kort sagt et nyttigt redskab, der kan gøre dine arbejdsdage mere effektive.

Den kan gøre det nemmere at kommunikere, planlægge arbejdsdagen og registrere kundeoplysninger, og udvalget af praktiske apps har aldrig været større. Det er ganske enkelt nemmere at få arbejdet gjort, uanset hvor du befinder dig. Men hvordan vælger du den rigtige tablet?

En kvinde der sidder på et kontor og bruger en tablet

Nem at tage med overalt

Er du ofte på byggepladser uden wi-fi, eller er du meget på farten? Så har du brug for en tablet med hurtig adgang til mobilnettet. Med SIM-kortindgang til mobilnet og mobildataabonnement (købes separat) kan du arbejde online, sende e-mail eller surfe, også når du ikke har ad gang til almindelig wi-fi.

En tablet er lettere og fylder mindre end en laptop. Du bør overveje følgende, når du vælger størrelse.

Portrait image of Morten Bensen, Sales Specialist Computing at Elgiganten Denmark

– Selvom tablets fås i mange forskellige størrelser, har de oftest en skærm på 10 tommer. Hvis du arbejder aktivt ”i marken” og besøger flere kunder i løbet af arbejdsdagen, kan det være en god idé at købe en tablet med en lidt mindre skærm. Men hvis du f.eks. skal redigere film og billeder, kan en større skærm på f.eks. 12,9” være en fordel, siger Sales Specialist Computing i Elgiganten, Morten Bensen.

En mand der står ved en byggeplads og bruger en tablet med handsker på

Find en tablet med iOS styresystem:

Se alle iPads
   
   
   
   
   
   
   

Find en tablet med Android styresystem:

Se alle Android-tablets
   
   
   
   
   
   
   

Elgigantens erhvervsafdeling

Behovet for elektronik og udstyr melder sig ganske hurtigt i de fleste virksomheder. Uanset om du har en lille, nystartet virksomhed eller driver et større selskab. Efterhånden som din virksomhed vokser, kan vi stille med hele bredden af vores professionelle produkter, smarte tjenester og naturligvis gode råd. Dermed kan du fokusere på det, som virkelig betyder noget – din arbejdsdag.

Elgigantens erhvervsafdeling finder du på nettet eller hos din nærmeste Elgiganten-butik.

Du kan finde Elgigantens erhvervscentre tre steder i landet: i Taastrup, Glostrup og Skejby. Kom forbi og få gode råd og vejledning til, hvilke løsninger du skal vælge til din virksomhed, få demonstreret professionelle produkter og få inspiration til, hvordan du kan indrette det optimale (hjemme)kontor eller møderum.