Spring navigationen over
Gaming - VR Gaming - Kvinde der spiller med et VR-headset i en stue

De bedste spil til VR-gaming

VR byder på helt nye spiloplevelser. Større fordybelse og innovative spilkoncepter er nu tilgængelige i VRs voksende spilbibliotek. I denne guide har vi samlet nogle af de spil, der demonstrerer platformens potentiale.

I spilindustrien sker fremskridtene hurtigt, og VR er det bedste eksempel på dette. Et VR-headset er en investering i mange fremtidige spiloplevelser. Derudover har platformen allerede mange spil, der revolutionerer den måde, vi spiller på. Her finder du innovative spil designet til VR, såvel som klassiske spil, der kan opleves på en helt ny måde, når de genskabes til VR.

Mand der bruger VR briller

Sådan får du adgang til et endnu større spilbibliotek

Der er mange VR-platforme derude, og nogle spil er kun tilgængelige på udvalgte platforme. Heldigvis kan du roligt investere i både Meta Quest og den helt nye platform Pico. Med et par ændringer kan du få adgang til flere VR-biblioteker på din pc.

Du kan nemt forbinde Meta Quest til din pc over internettet ved hjælp af AIRLINK eller ved hjælp af et separat kabel.

Det samme gælder for Pico, som også nemt kan tilsluttes din pc enten via en online forbindelse eller ved hjælp af det medfølgende kabel. Selvom både Pico og Meta Quest har store spilbiblioteker og fungerer uden ekstra udstyr, vil en pc-forbindelse låse op for endnu flere muligheder for episke spiloplevelser i VR.

Læs mere

Find et VR-headset til dine behov:

Alle VR-produkter