Spring navigationen over
Nintendo: Nintendo Switch-konsol i hånden på pige

Nintendo Switch: De mest sociale spillekonsoller til børn

Nogle prøver at holde børnene væk fra elektroniske spil så længe som muligt, mens andre byder spil for børn velkommen med åbne arme og nyder al underholdningen og læringen, det kan byde på. Uanset hvad du mener om det, så er det svært at komme udenom, at den digitale underholdning er kommet for at blive – og det har allerede været her længe.

Men hvad der kan være morsomt at se, er at det stadig er Nintendo, som rangerer højest over bedst egnede spillekonsoller til yngre børn. For selvom både PlayStation og Xbox er storsælgere, så er de bedre egnet til ældre børn og unge – og voksne, naturligvis.

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Nintendo Switch’s elegante design bliver værdsat af både unge og voksne, og alligevel er konsollen nem at forstå for mindre børn. Den giver børnene maksimal spilleglæde, uanset hvor de befinder sig.

Det smarte med denne konsol er, at det er en hybridenhed, som hurtigt og enkelt går fra at være en klassisk TV-spillekonsol, som trådløst kobler sig til TV’et, til at være en bærbar spillekonsol med en skærm i høj opløsning. Du kan til og med også bruge konsollen udelukkende som skærm til at se film på. Controllerne er placeret på siden af konsollen og kan nemt og enkelt tages af og bruges som to separate controllers og derved deles med en ven.

En af de mest populære funktioner til Nintendo Switch er dens evne til at gemme dit spil, så du kan genoptage det igen, når du har lyst – du behøver ikke længere gå tilbage til start.

Med Nintendo Switch kan du også gratis downloade en forældrekontrol-app til din mobil, som kan pares med konsollen. På den måde får du en oversigt over, hvor meget og hvilke spil dit barn spiller, og du sætte tidsbegrænsninger og spærringer af spil, der er beregnet til ældre børn eller voksne.

Få mere at vide: Sådan gør du Nintendo Switch-oplevelsen endnu bedre

Nintendo Switch OLED sættes i holder

Nintendo Switch OLED Model

Nyd en farverig oplevelse med Nintendo Switch - OLED model. LAN-port, forbedret stativ og lyd er bare nogle af opgraderingerne. Du får også 64 GB hukommelse samt højttalere med forbedret lyd.

Få mere at vide: Nintendo Switch OLED Model

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite

Switch Lite er dedikeret til håndholdt spil. Takket være dets utrolig lette og kompakte design, er konsollen nem at have fat i, uanset hvor man er på vej hen.

Konsollen er kompatibel med alle Ninento Switchs spil, der kan spilles håndholdt. Grundet konsollens lette og elegante design samt indbyggede controllers, er den nem for børn at håndtere.

Eftersom at Switch Lite kan spille mange af Nintendo Switch spillene, så kan dit barn være social med venner og familie ved at spille online multiplayer spil sammen. Denne konsol giver også mulighed for forældrekontrol, hvilket lader dig sætte reglerne for at bruge systemet. På den måde skal du bruge mindre tid på at bekymre dig over dit barns brug af elektroniske spil.

Få mere at vide: Forskellene mellem Nintendo Switch og Switch Lite

Køb en Nintendo spillekonsol

Alle Nintendo-konsoller