Spring navigationen over

Alt du skal vide om dørklokker med kamera

Synes du det er stressende at smide alt og rende til døren, når nogen ringer på? Det gør vi også. Heldigvis er der en løsning: Smarte dørklokker med kameraer.

«Bank bank!»
«Hvem der?»
«Det kan du vel se!»

Formålet med et smart hjem er at gøre din hverdag enklere. Og hvad er enklere end at få besked på mobilen, når nogen ringer på? Måske er det postbuddet med en pakke eller svigermor som kommer på overraskelsesbesøg – ofte er du midt i noget, når det ringer på. Eller måske er du ikke hjemme?

Hvilken model passer til dig?

En smart dørklokke er en dørklokke med kamera, som tilbyder billede og lyd i realtid på mobilen af den, som ringer på – eller udløser bevægelsessensoren. Så kan du både se og høre, hvem der står ved døren, og lukke dem ind, give en besked eller sende dem væk. De fleste modeller kan betjenes med stemmestyring.

Fuld oversigt

Dørklokker med kamera giver dig ikke bare en mere praktisk hverdag, men også mulighed for sat holde grundigt øje med din bolig. Mange modeller har indbygget bevægelsessensor og nattesyn, så de kan optage alt inden for den zone, du har sat dem til at overvåge. Skulle der dukke nogen op med uærlige hensigter, kan du få besked på mobilen.