Spring navigationen over

Fairphone 4

Det er smart at vælge en smartphone, der er lavet til at holde i lang tid. Fairphone-smartphones er fremstillet til at være så fremtidssikrede som muligt med deres modulære design, 5G-hastighed, gode batterilevetid og førsteklasses dobbeltkameraer. Dette skyldes, at det bare giver perfekt mening at have en telefon, som du kan bruge i mange år frem og reparere, når det er nødvendigt.

Fairphone 4 - forside og bagside

Fairphone 4-nøglefunktioner

 • Android 13 
 • 5G på Qualcomm Snapdragon 750G 
 • Dobbelt SIM [fysisk nanoSIM, eSIM]
 • Skærm 6,3" Pixelworks-teknologi, fuld HD+ opløsning 1080 x 2340  
 • 3905 mAh udskifteligt batteri
 • 48 MP dobbeltlinse-kameraer med understøttende TOF-sensor og 25 MP selfiekamera

Fremtidssikret: Holdbar og nem at reparere

Fairphone blev grundlagt i Amsterdam i 2013 med det ambitiøse mål at introducere reparationsmuligheder i smartphonens verden. I dag er Fairphone en certificeret B-Corporation, der holder brugen af genbrugsmaterialer og kontrolleret elektronikfremstilling i hjertet af sine aktiviteter. Fairphone arbejder på at opnå gennemsigtighed og cirkulæritet et trin ad gangen.

Vælg din Fairphone 4 her:

   
   
   
   
   
   
   
 • To personer der holder 2 Fairphone 4 mod hinanden
 • En person der reparerer en Fairphone 4
To arme der holder to Fairphone 4 mod hinanden og blå himmelEn mand tager et billede med en Fairphone 4 i et vaskeriTo personer på en trappe med Fairphone 4 i håndenKvinde tager et billede ud ad vinduet med Fairphone 4
En kvinde med Fairphone 4 og hovedtelefoner på

Aktiver garantien ved køb

Levetid er en afgørende faktor at overveje, når du køber en ny smartphone. Fairphones er smartphones af høj kvalitet, der er designet til at være fremtidssikrede. Fairphone 4's garanti kan aktiveres via fairphone.com ved køb.

Et modulært design til nem reparation

Fairphone 4 er et strålende eksempel på nem reparation. Telefonen har 8 udskiftelige dele, hvoraf den ene er det aftagelige 3.905 mAh batteri. Ingen af delene på Fairphone 4 er limet, så enheden kan nemt repareres med en skruetrækker.

Fokus på materialer

Fairphone innoverer, hvor det tæller. Med Fairphone 4 sigter producenten aktivt mod næste niveau ved at designe langtidsholdbare enheder fra et begrænset udvalg af nøje udvalgte materialer, såsom aluminium, der kommer fra ASI-certificerede leverandører. Fairphone investerer i udvalgte Gold Standard certificerede projekter og har implementeret Fairtrade Gold standard i sin forsyningskæde. Læs mere her.

Respekt for dem, der laver dem

Din telefon og dens materialer er blevet håndteret utallige gange af hundredvis af mennesker over hele verden. De mennesker, der fremstiller telefonerne, er dem, der bringer enhederne til live. Fairphone samarbejder aktivt med sine leverandører for at forbedre arbejdsforholdene for fabriksarbejderne. Vil du vide mere? Læs mere her.

Find tilbehør og reservedele til din Fairphone 4: