Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Epoq-køkkenet har 25 års funktionsgaranti

Epoq-køkkenet har 25 års funktionsgaranti

Du kan være sikker på, at et Epoq-køkken og bryggers er af høj kvalitet. Epoq giver garantier, som kun få andre konkurrenter giver. Vi arbejder med nogle af Europas og Skandinaviens førende leverandører. I samarbejde med vores leverandører har vi kvalitetssikret hele virksomheden – fra design, produktion og levering til salgssupport. Takket være dette får du et kvalitetskøkken, der holder i mange år.

Læs mere om Epoq-garantier

Epoq giver dig 25 års garanti på skuffefunktioner, hængsler, skabsmoduler, dækplader og sokler. For andre produkter gælder to års garanti i overensstemmelse med Forbrugerstyrelsens anbefalinger. Garantien gælder for normal brug og fra leveringsdatoen. Kvitteringen skal fremvises. Garantien gælder kun for den oprindelige køber og kan ikke overdrages. Garantien er betinget af, at køkkenet er blevet monteret efter vores monteringsvejledning, og at råd om vedligeholdelse er blevet fulgt.

Slitage er normalt størst på de bevægelige dele af køkkenet. Vi har testet, at vores hængsler kan tåle at blive åbnet og lukket 80.000 gange med en ekstra vægt på 4 kg hængende i lågen, hvilket svarer til normal daglig brug i 25 år. Derfor får du 25 års garanti på alle Epoqs skuffefunktioner og hængsler.

Alle Epoqs køkkenskuffer er designet til at håndtere en belastning på op til 40 kg. Når skufferne testes, åbnes og lukkes de 60.000 gange med 40 kg jævnt fordelt i skabet. Dette svarer til normal daglige brug i 25 år. Vores skuffer med en bredde på 120 cm kan håndtere op til 60 kg.

Alle vores malede og klarlakerede overflader behandles med vandbaserede UV-hærdende eller syrehærdende produkter. Overfladerne er modstandsdygtige over for husholdningskemikalier og fedt

Garantien dækker ikke slitage eller skader forårsaget af ridser, stød, ulykker, forkert belastning eller håndtering, eller hvis produkterne har været placeret udendørs eller i et fugtigt miljø. Hvis du skal gøre brug af garantien, skal du skriftligt angive dine krav til Elgigantens kundecenter sammen med kvitteringen. Hvis du ikke kan finde din kvittering, kan kundecenteret finde den frem.

Vi arbejder målrettet på at reducere vores påvirkning af miljøet. Vores produkter af massivt træ kommer fra bæredygtigt skovbrug. Vi bruger ingen tropiske træsorter. Epoq er tilknyttet LL-Bolagen. Det betyder, at emballagemateriale, der er mærket med genbrugssymbolet, kan genbruges.

Hvis du køber køkkenet hos os, kan du være sikker på, at du får hvidevarer fra kendte mærker.

Vi tilbyder to års reklamationsret på alle vores hvidevarer, hvilket følger den danske købelov.

Når du køber et produkt hos Elgiganten, kan du også tegne en tryghedsaftale. Tryghedsaftalen dækker ulykker og uforudsete hændelser, der ikke er omfattet af garantien, som f.eks. fald, stød, væskeskader eller lynnedslag. Det kan være, at du glemmer noget på kogepladen, glemmer bh-bøjler i vaskemaskinen eller er ude for et lynnedslag, som påvirker køleskabet. Hvis du har underskrevet en tryghedsaftale, og der sker noget med dit produkt, reparerer vi det eller erstatter det med et nyt produkt med samme specifikationer. Hvis du tegner en tryghedsaftale for hvidevarer, er der ingen selvrisiko eller nogen afskrivninger, hvis produktet skal repareres eller udskiftes. Prisen på tryghedsaftalen afhænger af, hvilke varer du køber.

Pil med teksten: Gå til Epog forside
Et funktionelt og smukt køkken er hjertet i dit hjem

Se vores Epoq-køkken

Opdag vores køkkenunivers og begynd at realisere dine køkkendrømme. Her finder du blandt andet vores tegneværktøj, vores udvalg af køkkenprodukter. Vi byder også på køkkeninspiration, tips og tricks samt information om montering. Vi har en vision om at skabe køkkenglæde for dig.

Download vores praktiske tegneværktøj

Download vores praktiske tegneværktøj

Bestem selv, hvordan dit køkken skal indrettes og tilpas farver og stil, som du ønsker. Takket være tegneværktøjet får du ikke bare overblik over, hvordan dit køkken kan se ud, men også en prisoversigt. Så er det lettere at tage konkrete valg.

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Her booker du 1,5 times køkken- eller bryggersplanlægning med en af vores køkkenspecialister i din Elgiganten-butik. Tjenesten er gratis og uden forpligtelser.