Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her
Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Grønt køkken fra Epoq med kvinde lænende op ad

Epoq-køkken – kvalitet, garanti og miljøhensyn

Køkkenet er hjemmets hjerte og et sted, hvor vi tilbringer meget af vores tid. Derfor er det vigtigt for os at sikre en kvalitet, der lever op til dine forventninger. Epoq-køkkener lavet til at kunne bruges: Skuffer og låger skal kunne holde til gentagne åbninger og lukninger hver dag, år efter år. Køkkenbordplader, vaske og vandhaner skal forblive pæne og funktionelle over tid. Det stiller store krav til valg af materialer og design. Vi kvalitetssikrer alle vores produkter for at levere og opretholde en høj kvalitet. Med vores garantier er der ingen grund til at bekymre dig, når du skal have nyt køkken. Disse garantibetingelser gælder for køb foretaget fra og med 01.11.2019

Få mere at vide om Epoqs garantier og reklamationsret

Køkkenet er det vigtigste rum i huset. Her samles vi til gode måltider, samtaler og gode oplevelser. Derfor er det vigtigt for os, at du skal have et funktionelt køkken af høj kvalitet, der holder i mange år. Derfor giver vi vores 25 års funktionelle garanti på alle hængsler, Click-skabe, Nova Pro skuffeskinner og -sider, skabsben og trådkurve med tilhørende skinner og metalbeslag.

Vi giver dig 10 års garanti på alle vores standardskabe og standard skuffeskinner (XP) og sider.

Vi giver dig 5 års garanti på alle bordplader, køkkenvaske, greb og knopper, soft-close, fronter, sokler, dækpaneler, hylder, hyldeplader, LED-lys og spotlights.

Vi giver dig to års reklamationsret på blandingsbatterier, andre elektriske produkter, herunder også større hvidevarer.

Hvis nogen af vores produkter går ud af produktion, garanterer vi, at du kan bestille produkterne hos os i op til 2 år efter produktet er udgået.

Garantien omfatter ikke slitage eller skader forårsaget af ridser, stød, uheld, forkert belastning, montering eller håndtering, eller hvis produkterne er placeret udendørs eller i et fugtigt miljø. Hvis du ønsker at benytte dig af reklamationsretten, skal du indberette kravet skriftligt til Elgigantens kundecenter og indsende en kvittering. Husk, at du skal beholde din kvittering.

Ønsker du at foretage en reklamation? Gå til skema og dokumentationskrav.

For Epoq-produkter købt gennem entreprenør eller som erhvervskunde gælder egne garantibetingelser. Disse er defineret i B2B-kontrakten. I tilfælde af at du ikke har en B2B-kontrakt, gælder standard forretningskøb/forbrugergarantier. For at få mere at vide skal du kontakte Elgiganten Erhvervskundecenter.

Vi arbejder hårdt for at reducere vores miljøpåvirkning, uanset om det er inden for produktion eller transport. Vi stiller konstant strenge krav til vores leverandører om at producere og transportere på en miljøvenlig måde. Epoq er forbundet med Green Point, hvilket betyder, at emballagemateriale mærket med genbrugssymbolet kan genanvendes.

Pil med teksten: Gå til Epog forside
Et funktionelt og smukt køkken er hjertet i dit hjem

Se vores Epoq-køkken

Opdag vores køkkenunivers og begynd at realisere dine køkkendrømme. Her finder du blandt andet vores tegneværktøj, vores udvalg af køkkenprodukter. Vi byder også på køkkeninspiration, tips og tricks samt information om montering. Vi har en vision om at skabe køkkenglæde for dig.

Tegneværktøj Epoq Designer er her

Epoq Designer er her

Vores moderniserede tegneprogram til køkkener, Epoq Designer er her endelig! Epoq Designer er et brugervenligt webbaseret tegneprogram, som gør det nemt at planlægge og gøre dine køkkendrømme til virkelighed. Start planlægningen nu!

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Her booker du 1,5 times køkken- eller bryggersplanlægning med en af vores køkkenspecialister i din Elgiganten-butik. Tjenesten er gratis og uden forpligtelser.