Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Futurehome - Styr din smart home-opsætning med ét system

Futurehome er et åbent smart home-system, som lader dig tilslutte en lang række smarte enheder og betjene dem fra en brugervenlig app. Med Futurehome installeret kan du let styre alt fra termostater til lys og elektroniske låser.
4,2
(5)
1 585
 
Sammenlign
Vis produkt
 
  • Styrer dit smart home-netværk
  • 1x USB, RJ-45, statuslys
  • Passer til Z-Wave, Zigbee
Læs mere om Futurehome smarthub (hvid)
Futurehome-appen

Varme, lys og elektronik

Med Futurehome kan du styre varme, lys og elektronik via den enkle og intuitive Futurehome-app. Du kan f.eks. tilføje rutiner for opvarming af dit hjem, skemalægge belysning eller oprette triggere, som tillader tænding af lys ved bevægelse, justerer temperatur, og så videre. På den måde får du et smart hjem, som ikke bare tænder og slukker for ting, men som styres på dine præmisser.

Smart sikkerhed

Tjekker du, at alle vinduer er lukket og døre er låst før du tager på arbejde, rejser på ferie eller går i seng? Med Futurehome-appen skal du ikke længere bekymre dig om at gå rundt og tjekke, om du nu har husket det hele – du behøver bare at tjekke appen.

Futurehome-appen

Smart brandvarsling

Med fremtidens brandalarm modtager du et varsel om brandfare op til 2 timer tidligere end traditionelle røgalarmer. Skulle der opstå en hændelse, vil du og alle registrerede brugere i hjemmet blive advaret direkte gennem Futurehome-appen, alle tilsluttede lys i Futurehome-systemet tændes og de elektroniske dørlåse vil blive åbnet.

Futurehome i pakke

Smart advarsel om vandskade

Lukker du for vandet, inden du tager på arbejde eller I rejser væk i weekenden? Vandskade kan blive dyrt, men med Futurehome kan du tilslutte vandskadesensorer på udsatte områder og blive advaret, hvis der opstår en hændelse. På den måde kan du hurtigt få stoppet vandet og undgå større skader.

Futurehome-appen

Lad trygt din mobiltelefon op

Med Futurehome installeret skal du bare bruge et smartstik til din smartphoneoplader. I stedet for at lade op hele natten kan du let indstille opladetiden i appen. Du kan f.eks. indstille opladeren til at lade din telefon op fra klokken 5 om morgenen, så den er færdigopladet, før du vågner. På den måde undgår du, at din telefon overoplader.