Spring navigationen over
 Sommerhus med smart lås og app-overvågning

Guide: Sikre sommerhuset med smart teknologi

Enhver sommerhusejer har fra tid til anden spekuleret på, om det er sikkert, mens de er væk. Når en ordentligt går uden opmærksomhed i et stykke tid, øges chancen for brand, oversvømmelse eller indbrud..

Heldigvis gør moderne teknologi det langt nemmere at kontrollere, at alt er i orden med sommerhuset, uanset hvor du befinder dig. Ved at bruge smarte sensorer kan du overvåge alt fra døre og vinduer til luftkvalitet og fugt. Dette giver dig mulighed for at reagere, før problemet forværres, og tage skridt til at reducere skaden.

Sommerhusstue med åben pejs

Komfort og sikkerhed

Med sensorer på plads, kan du tage det roligt og vide, at du vil blive advaret og i stand til at reagere, hvis der skulle ske noget.

Og med et par ekstra smarte enheder kan du gøre sommerhuset endnu mere komfortabelt, og aldrig mere skal bekymre dig om, hvorvidt du har husket at slukke for kaffemaskinen. Smarte stik på strategiske steder eller WiFi-aktiveret varmesystem giver dig mulighed for at styre både opvarmning og strøm fra din telefon. Det betyder, at du kan varme sommerhuset op, inden du kommer dertil, og dobbelttjekke, at alt er slukket, efter du er rejst. Med en smart lås behøver du ikke engang bekymre dig om nøgler. Perfekt, hvis du deler sommerhuset med andre familiemedlemmer.

Mange smarte produkter, der er tilgængelige i øjeblikket, er baseret på samme teknologi, hvilket betyder, at du kan udvide med flere enheder efter behov. En smart hub er påkrævet for at forbinde og styre alt fra den samme app.