OBS: Der er i øjeblikket falske SMS'er i omløb med Elgiganten som afsender. LÆS MERE
OBS: Der er i øjeblikket falske SMS'er i omløb med Elgiganten som afsender. LÆS MERE
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Book nu! Vi giver gratis montering*

*Gratis montering tilbydes på alle bookede møder i perioden 22/10 - 18/11-2018. Gælder ved køb af komplet køkken for minimum 30.000 kr. Ekskl. bordplade, vask og armatur. Montageværdien afhænger af omfanget på køkkenet. Kampagnen kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampagnen gælder ikke for Bornholm og ikke brofaste øer.

SUVERÆN LYD FRA SONOS I DIT KØKKEN UDEN BEREGNING**

**To styk Sonos One tilbydes til alle komplette køkkener. Sonos one tilbydes i farverne sort eller hvid: SONOSONEBK eller SONOSONEWH.

Lad dig inspirere af vores unikke køkkenløsninger

Er du på udkig efter et nyt køkken? Hos Elgiganten finder du køkkenkonceptet Epoq, der består af færdige køkkenpakker i flot design - lige til at samle og montere derhjemme. Du kan f.eks. finde flotte stilrene grebsløse køkkener eller køkkener i flotte pastelfarver eller trendy sort højglans. Du kan med garanti finde en køkkenløsning, der passer til dine behov og din smag. Tag et kig på vores forskellige køkkenpakker og lad dig inspirere, inden du beslutter dig for dit nye drømmekøkken.

Hos Elgiganten vil vi skabe køkkenglæde for alle! For dig som kunde betyder det, at vi skal skabe smarte køkkenløsninger uanset ønsker og behov. Det er vores opgave at hjælpe dig med at finde frem til, hvilken slags brug, funktioner og teknologi der skal til, for at du kan opleve ægte køkkenglæde. Og vi har selvfølgelig et tilbud, som passer til enhver pengepung og ethvert rum. Velkommen!