Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Spørg os om kaffe og kaffemaskiner

Eksperter fra Elgiganten hjælper dig med at vælge kaffemaskine – og vi hjælper dig også med at få den bedste kaffe. Se med her!

Kaffe og kaffemaskiner FAQ - ofte stillede spørgsmål

Den kaffemaskine, du skal vælge, afhænger af om du er til en stor kop mokka om morgenen, et espressoskud en dobbelt espresso eller en decaf, inden du skal sove.

Se alle vores Kaffemaskiner og kapselmaskiner.

For at lave en god kop kaffe skal der være frisk vand. Bønnerne skal være friske og have ligget tillukket, så de ikke har mistet aroma og kaffemaskinen skal være rengjort. Det er tre vigtige parametre for at få en god kop kaffe.

Der er forskellige måder at lave espresso på. Vi har fuldautomatiske maskiner, som kværner bønnerne og laver et lille skud, som er helt friskt. Så er der kapsel-løsningen, som puttes i maskinen og så får du den helt rigtige kop hver gang.

Se vores udvalg af espresso-maskiner.

Til Dolce Gusto maskinerne har du et kæmpe udvalg af kaffe. Den traditionelle americano, kakaokapsler og tekapsler. De kan købes i supermarkedet og Elgiganten.

Se alle vores kapsler til Dolce Gusto

Det kan være en mental booster for kroppen at få kaffe om morgenen. Det kan have en rigtig god psykologisk virkning og være en god start for både krop og sjæl. Men selvfølgelig: Alt i moderate mængder.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: