Spring navigationen over
 - Tre børn, der ligger i sengen med deres telefoner

Hvad skal du gøre, når din mobilskærm går i stykker?

Er skærmen på din iPhone, Samsung eller LG smadret? Bare rolig, Elgiganten kan hjælpe dig. Før i tiden lå telefonen godt og sikkert i lommen, men nu har vi den fremme næsten hele tiden, og derfor er den mere udsat for at ryge på gulvet.

Faktisk får én ud af fire en skade på sin telefon hvert, så hvad gør man, hvis det er tid til en skærmreparation?

Lup-ikon

Her er den guide, du leder efter:

  1. Pas på det splintrede glas på skærmen! Hvis ydersiden af skærmen er splintret, kan glasset skære rigtig dybt, så vær forsigtig, når du rører skærmen.
  2. Tjek så, om touchfunktionen stadig virker.
  3. Virker mobilen? Hvis den gør, så tag hurtigst muligt en fuld backup. Selvom mobilen fungerer nu, er det ikke sikkert, at den stadig gør efter et stykke tid. Det gælder især for fald og stød, og hvis telefonen bliver mast. Tip! Se vejledningen på Apple’s and Google’s hjemmesider om sikkerhedskopier. 
  4. Få den lavet - det kan ikke gå hurtigt nok. En mobilskærm kan være mere eller mindre ødelagt. Du kan have en fuldstændig ødelagt skærm, der virker. Og du kan stå med en mindre ridse i skærmen, hvor touchfunktionen er beskadiget.

Hos Elgiganten er det nemt at få repareret sin mobil eller få hjælp til et skærmskifte. Vi bruger autoriserede servicepartnere, der sikrer, at din mobiltelefon bliver lige så god som før skaden. Vi tilbyder Apple-brugere reparation på stedet i udvalgte butikker. Her kan certificerede teknikere lave en skærmreparation på din iPhone, mens du venter. Det er også miljøvenligt, fordi mobilen ikke sendes ud af huset.

Se mere