Spring navigationen over

Sådan overfører du dine data fra en gammel iPhone til en ny iPhone

At skifte fra en gammel iPhone til en ny iPhone er altid en spændende tid med alle de nye funktioner at teste. Men du vil heller ikke miste noget fra din gamle telefon, og at flytte dine eksisterende billeder, kontakter og apps til den nye iPhone kan være mere besværligt, end det umiddelbart ser ud til.

Vær ikke bekymret! På denne side vil vi guide dig gennem tre forskellige metoder til at overføre alle dine vigtige data til din nye iPhone.

Før du starter:

  • Hvis du har et Apple Watch, skal du fjerne parringen af det fra din tidligere iPhone, før du konfigurerer din nye enhed. Ophævelse af parring sikkerhedskopierer automatisk dit Apple Watch, så du kan gendanne det, efter du har parret det med en ny iPhone.
  • Sørg for, at du har en sikkerhedskopi af din enhed. Hav dit Apple-id og din adgangskode klar.
  • Overfør dit SIM-kort eller eSIM fra din tidligere iPhone
Her er tre metoder til at flytte dine data til en ny iPhone:
Produktbillede af bagsiden af tre forskellige iPhones med forskelligt tilbehør koblet til dem

Husk iPhone-tilbehøret

Husk tilbehøret til din nye iPhone. Beskyt din telefon mod ulykker og skader med et Apple MagSafe-cover eller få en trådløs oplader for den ekstra bekvemmelighed. Hos Elgiganten finder du et stort udvalg af covers, skærmbeskyttere og andet tilbehør til iPhones, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din nye telefon – nu og i mange år fremover.

Find alt vores iPhone tilbehør her

Produktbillede af fem forskellige farver af iPhones på række
Vi hjælper dig

Hvis du synes, det er svært at navigere i alle de forskellige produkter, kan vores sælgere give dig ekspertrådgivning om iPhones. De har et godt produktkendskab og kan rådgive dig om, hvad der passer til dine behov. På vores hjemmeside kan du klikke ind på vores egen indkøbsassistent som giver dig gode råd og produkttips eller læse mere nedenfor.

Find alt hvad du behøver til iPhones her