Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Logitech G - simulation
Via design, konstruktion og en passion for simulations-gaming tager Logitech G racing og simulation til et helt nyt niveau.
Læs mere
Logitech G - gaming-headset
En fordybende lyd, krystalklar mikrofonlyd, justerbar EQ og valgfri 7.1 surroundsound. Alt hvad du behøver for at yde dit bedste – med en lækker lyd.
Læs mere
Logitech G - gaming-mus og -tastatur
Holdbarhed. Præcision. Hurtighed. Gaming-mus og -tastaturer fra Logitech G er designede til gaming på højeste niveau.
Læs mere
Printer med blæktank
En printer med blæktank er en omkostningsbesparende printer med et genopfyldeligt blæksystem, der er perfekt til derhjemme eller på kontoret.
Læs mere
AirPods, tilbehør til Airpods og Beats hovedtelefoner
Hold dine trådløse hovedtelefoner fra Apple på plads i ørerne. Køb Beats hovedtelefoner med krystalklar lyd, find stropper og tilbehør til AirPods her!
Læs mere
Opvaskemaskine med ComfortLift
En opvaskemaskine fra Electrolux med ComfortLift gør det lettere at fylde og tømme opvaskemaskinen – helt uden at du behøver bøje ryggen.
Læs mere
Mobile fotoprintere fra Polaroid
Polaroid små og smarte fotoprintere, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at få en fysisk kopi af dine billeder. Den mobile fotoprinter er så lille, at du kan have den i lommen og have den med på farten.
Læs mere
Rens luften hjemme for støv og pollen
Det hjælper ikke altid blot at holde sig indendøre, når der er pollen i luften. Lemper du bare lidt på rengøringen, kan luften indenfor nemt blive fyldt med mere pollen og støv end luften udenfor. Den rigtige rengøring er vigtig for at holde støvet væk. Vores luftrensere giver en renere luft, og vores affugtere sikrer lavere luftfugtighed.
Læs mere
Apple opladning - ledninger og tilbehør
Opladning af iPhone, iPad, trådløs opladning af Apple Watch og opladning af MacBook. Køb originale ledninger og tilbehør til opladning af Apple-produkter her! Du finder også opladningsetui til AirPods på denne side.
Læs mere
Se vores top 10 over de mest populære printere
Her finder du en top 10 over de mest populære printere hos Elgiganten. Listen viser de ti bedste printere, som I, vores kunder, har købt flest af.
Læs mere
Loading