Logo Elgiganten

Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Super Mario Odyssey til Nintendo Switch
Tag på fantastiske nye 3D eventyr når Mario hopper i luftskibet Odyssey sammen med sin nye ven Cappy. Sammen vil de rejse langt ind i det nye rige for, at redde Prinsesse Peach fra Browser og hans onde bryllupsplaner. Super Mario Odyssey er til Nintendo Switch, den unikke gamingkonsol, der kan tages med overalt.
Læs mere
Google WiFi - Et netværk som fungerer. For dig!
Google WiFi er en type Wi-Fi-løsning, der erstatter din router (og som fungerer med dit modem og din internetudbyder), så du får fuld dækning i hele dit hjem. Google WiFi er kompatibel med alle internetudbydere. Produkterne finder du hos Elgiganten!
Læs mere
Mixed Reality (MR) - en helt ny virkelighed
Mixed Reality (MR), nogle gange kaldet Merged Reality, giver dig muligheden for, at opleve virkeligheden på en helt ny måde. Nye avancerede teknologier indenfor computer, grafik og display, gør det nu muligt, at blande den virtuelle verden med den virkelige. Windows har lanceret deres software Windows Mixed Reality, der nu gør det muligt at blande virkelighederne sammen.
Læs mere
Samsung Gear Sport - et mere aktivt liv
Samsung Gear Sport er til dig, der elsker et aktivt liv men samtidig ønsker et tidløst design når du skal vælge smartwatch. Gear Sport er et avanceret smartwatch, der passer til både træningslokalet og på kontoret. Indbygget GPS med høj præcision gør, at du kan holde skarpt øje med distancer, samtidig med at du følger med i puls, tempo og kalorieforbrænding. Og det gælder uanset om du træner på løbebanen eller i svømmebassinet.
Læs mere
NPF 2017 - Danmarks største gaming event
Læs mere
Få et bedre indeklima med en affugter
Læs mere
Køb et grafikkort eller skærm fra ASUS og få Assassins Creed med gratis!
Den bedste hardware fortjener de bedste spil. Køber du et grafikkort eller skærm fra ASUS hos Elgiganten i dag, så får du Assassins Creed Origins med gratis!
Læs mere
Bliv væltet omkuld af Sonos One højttalerne
Sonos One er en trådløs stemmestyret* højttaler, der vil vælte dig omkuld med sin fyldige lyd. I fremtiden vil du kunne bruge din stemme til at skifte sang mens du tager opvasken, eller skrue op for volumen når du er i bad. Sonos One vil passe som et supplement til din PLAY:1, da den er udformet ud fra samme skabelon og passer perfekt ind i dit Sonos Home Sound System. *Stemmestyring til Sonos understøttes endnu ikke i Norden. Funktionen bliver aktiveret når det bliver lanceret i din region.
Læs mere
Køb et Samsung Premium-TV - få Viaplay i 12 måneder
Køb et udvalgt Samsung Premium-TV hos Elgiganten og få gratis Viaplay i 12 måneder. Tilbuddet gælder for TV’er købt frem til 30. november 2017.
Læs mere
Køb en Electrolux AirDry opvaskemaskine - få maskinopvaskemiddel med i købet!
Få en god start i køkkenet! Køber du en Electrolux AirDry-opvaskemaskine, får du 6 måneders forbrug af Finish maskinopvaskemiddel, afspændingsmiddel og vedligeholdelsesmiddel med i købet.
Læs mere
Loading