Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Hvor mange penge kan du spare med en varmepumpe?
Hvor meget sparer man med en varmepumpe? – Det vil have en positiv effekt på din el-regning at få installeret en varmepumpe derhjemme. Vi har set nærmere på, hvor meget du kan spare.
Læs mere
Køb QLED 2019. En Galaxy S10e medfølger!
Når du køber Q60, Q70 eller Q85 i 75”/82”, Q90, Q900 eller Q950 i valgfri størrelse eller The Frame i 55”/65”, får du mobiltelefonen Samsung Galaxy S10e med i prisen. Med sin banebrydende Infinity-skærm, trådløs batterideling og tekniske nyskabelser inden for kamera og ydeevne er det en mobil til den nye generation af brugere. Værdi 5 999 kr.
Læs mere
Beko - et smart valg
Køleskabe, fryseskabe og kølefryseskabe fra Beko er et smart valg. Beko er et af Europas hurtigst voksende hvidevaremærker, og de arbejder ud fra et holdbart og miljøvenligt udgangspunkt. Bekos partner er FC Barcelona.
Læs mere
Samsung Galaxy Note 10 og 10 plus
Samsung Galaxy Note 10 og 10 plus er mere end bare telefoner – de er computere, spillekonsoller, notesblokke, kameraer og billed- og videoredigeringsenheder. Telefonerne er skabt til både arbejde og underholdning. Med kraftigere batteri, bedre kameraer, den klassiske S-pen og større skærmflade er Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10 plus uanset størrelse de mest kraftfulde og kreative i Galaxy Note-serien til dato.
Læs mere
LG NanoCell TV - det bedste LED-TV fra LG
NanoCell-tv er noget af det ypperste blandt LG's LED-tv. LG's bedste IPS-skærme er udstyrede med banebrydende NanoCell-teknologi og optimeret lysstyring. Tilsammen byder det på naturtro farver og et livagtigt billede – en sand biografoplevelse. Dertil kommer understøttelse af det bedste inden for HDR og lydformater samt et overflødighedshorn af kunstig intelligens og intelligente funktioner takket være webOS og den kraftige processor α7 Gen 2.
Læs mere
Autoriseret Apple-reparation
Din Apple-reparation kan laves i Elgiganten. Er skærmen på din iPhone gået i stykker? Så kom ind til os og få den repareret med det samme. Elgiganten er autoriseret Apple-reparatør, hvilket betyder at din garanti bliver bevaret, hvis du skifter skærmen på din iPhone eller får dit Apple-produkt repareret hos os.
Læs mere
Intelligent belysning fra Philips Hue
Udstyr dit hjem med smart belysning fra med Philips Hue. Intelligent belysning gør dig i stand til at lege med spektrum af farver, så du kan skabe den perfekte stemning. Styr belysningen i et rum med Hue Bluetooth-appen eller tilslut dine pærer til Philips Hue-broen. Leder du efter hjælp til at komme i gang? – Vi hjælper dig med dine smart home-produkter!
Læs mere
Sportsur-guide

Sportsur-guide

02-08-19
Sportsur, pulsur, træningsur eller GPS-ur – kært barn har mange navne. Et sportsur kan give dig lidt ekstra motivation for at komme ud ad døren og kan hjælpe dig med at træne rigtigt. Men hvilket sportsur skal du vælge? Vi hjælper dig med at finde det rigtige ur til din træning i denne guide.
Læs mere
Ring - videodørklokker og sikkerhedskameraer
Du kan få kan få adgang til videodørklokker og overvågningskameraer udendørs og indendørs over din smartphone. Beskyt dit hjem på en intelligent måde med kameraovervågning udendørs og hold øje med, hvem der står på dit dørtrin med en dørspion med kamera.
Læs mere
Oculus Quest - VR-headsettet som har alt
Oculus Quest er et alt-i-et gamingsystem til virtual reality. Ingen ledninger. Ingen computer. Kun et headset og en controller som tager dig til et nyt univers.
Læs mere
Loading