Logo Elgiganten

Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Jabra - trådløse hovedtelefoner til træning
Jabras hovedtelefoner gør det endnu lettere at nå dine træningsmål. Kombinationen af god lyd og perfekt pasform lader dig rykke dine grænser og får dig til at arbejde hårdere og få pulsen op.
Læs mere
De bedste træningsapps til sjovere og bedre træning!
De bedste træningsapps til sjovere og bedre træning! Nogle mennesker synes, at træning er sjovt, og træner mange gange om ugen, mens andre betragter træning som en sur pligt og har svært ved at komme i gang. Hvis du har problemer med motivationen eller trænger til nogen, der kan give dig et ekstra skub, kan en app fungere som træningspartner. Den norske Adresseavisen har testet træningsapps, og her er nogle af de bedste apps.
Læs mere
Sonos - kvalitetslyd i hele hjemmet
Læs mere
Huawei Honor 9 - Imponerende fra alle vinkler
Smartphonen Honor 9 fra Huawei kombinerer et unikt design og nytænkende teknologi. Funktioner som dobbelt kamera, 3D lyd, højtydende komponenter og intelligent opladningsteknologi giver en helt ny og smartere brugeroplevelse.
Læs mere
Trådløs Mesh-netværkssystem - hvad er det?
Problemet med langsomt internet findes ikke altid hos hastighedsbegrænsningerne fra serviceudbyderne. Langsomt internet kan lige så godt skyldes dårlig dækning af det trådløse netværk i hjemmet. Vi bruger internettet til flere og flere ting og en stabil og hurtig netværksforbindelse er derfor ønskelig. Lær mere om hvordan du kan opgradere dit hjemme WiFi-netværk vha. det trådløs Mesh-netværkssystem, så du får internet, der passer til dagens- og fremtidens brug.
Læs mere
Office 365 fra Microsoft - gør hverdagen nemmere
Med Office 365 kan du arbejd effektivt og kreativt når du ønsker det - uanset hvor du befinder dig. Uanset om du skal bruge et regneark i Excel, en opgave i Word eller en præsentation i PowerPoint, så er Office 365 fyldt med alle de programmer, der skal til, for at lykkedes. Med OneDrive kan du desuden gemme alt i en virtuel sky og få tilgang til det hele, uanset hvor og hvornår du skal bruge det. Hos Elgiganten sælger vi de smarte Office 365 Home og Office 365 Personal, så du kan finde det Office system, der passer dig.
Læs mere
Lenovo Tab 4 10 Plus - perfekt ydelse, perfekt design
Lenovo Tab 4 10 Plus forener et flot design med ydelse i en perfekt kombination. Bag det slanke, stilrene design gemmer sig en premium Android-enhed, der dækker selv de mest krævende behov for en tablet.
Læs mere
PC-test fra Futuremark
For at gøre det meget nemmere for dig når du skal vælge computer hos Elgiganten, har vi testet alle vore computere hos Futuremark. Futuremark er en uafhængig aktør, der skaber nogle af verdens mest populære og respekterede præstationstest på computere. På denne side kan du læse mere om PCMark, 3D Mark og de mange andre test - samt hvordan du kan tolke resultaterne og blive guidede mod den rette computer.
Læs mere
Nu er det blevet nemt at købe den perfekte computer!
Det behøver ikke være svært at købe en computer. Vi har testet alle vores bærbare computere, så vi bedre kan hjælpe dig med at finde den rigtige til dig. Uanset om du er på udkig efter en kraftfuld maskine til videoredigering, en enkelt bærbar computer til basisbehov eller en superlet til rejsen, så har vi den bærbare computer der passer til dig. Ved hjælp af verdensledende PCMark by Futuremark, kan vi hjælpe dig med, at finde den helt rigtige computer!
Læs mere
2-i-1 computer - bærbar og tablet i én enhed
Bærbar computer eller tablet? Men hvorfor vælge mellem de to, når man kan få det bedste af begge i én og samme enhed? Med en 2-i-1 computer med Windows, kombineres fleksibiliteten fra en tablet med effektiviteten fra en laptop. Vælg mellem mange forskellige modeller som Pavillion og HP Spectre X360, de mange Lenovo Yoga modeller eller de utrolig fleksible Surface Pro og Surface Book. Uanset hvad dit behov er, så har vi 2-i-1 enheden der passer til dig.
Læs mere
Loading

Mærke

Søgeordsforslag

 

Varehus

Info & kampagner