Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her
Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her.

Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

PerfectBake – Tag bagningen til nye højder
Det er er få ting mere tilfredsstillende end at lykkes med bagningen. Med Bosch’ innovative PerfectBake-funktion får du et perfekt resultat, gang efter gang.
Læs mere
HyperX gaming tastatur
Optimer dit gaming setup med HyperX keyboard – perfekt til lange gaming sessioner. Se alle vores HyperX gaming-tastaturer her.
Læs mere
Samsung Galaxy A32 5G
Galaxy A32 og hele A-serien har de innovationer, ydeevne og design, som mange ønsker. Og en pris der passer de fleste. Der er mange Galaxy A-mobiltelefoner at vælge imellem.
Læs mere
Gaming-TV fra Samsung
Samsungs prisvindende QLED TV’er til gaming giver dig gaming med lav input-lag, mindre forsinkelse, præcise bevægelser og opdateringsfrekvens der tilpasses indholdet kontinuerlig. Oplev fantastiske 8K HDR-billeder og spil uden forsinkelser.
Læs mere
Har du Elgiganten med AppleCare Services, er din Mac er dækket ved utilsigtet skade eller tyveri, og du har adgang til Apple-eksperter over hele verden.
Læs mere
Har du Elgiganten med AppleCare Services, er din Apple-enhed er dækket ved utilsigtet skade el. tyveri, og du har adgang til Apple-eksperter over hele verden.
Læs mere
Har du Elgiganten med AppleCare Services, er din iPhone er dækket ved utilsigtet skade eller tyveri, og du har adgang til Apple-eksperter over hele verden.
Læs mere
Sådan fjerner du en Google-konto fra en telefon, inden du indleverer den reparation.
Læs mere
Bærbare computere i GeForce RTX 3000-serien
GeForce RTX™ 30-seriens GPU'er driver verdens hurtigste bærbare pc'er til gamere og udviklere. De er bygget med det prisvindende Ampere – 2. generations RTX-arkitektur fra NVIDIA – med nye RT-kerner, Tensor-kerner og multiprocessorer til streaming, der giver den mest realistiske grafik gengivet med strålesporing og de mest avancerede AI-funktioner. Bærbare GeForce-pc'er med nye 3. generations Max-Q-teknologier bruger AI og nye systemoptimeringer til at gøre højtydende gaming-pc'er hurtigere og bedre end nogensinde før.
Læs mere
HP Pavilion 15 - ny og forbedret
HP kommer nu med en ny og forbedret udgave af favoritten Pavilion 15. Læs mere her om det forbedrede design, øget ydeevne, fantastiske lyd og lange batterilevetid i denne bærbare computer.
Læs mere
Loading