Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

HP Pavilion 14 - Perfekt til dine studier
HP Pavilion 14 er en stilfuld, kvalitetscomputer, der er perfekt som familiecomputer. Pavilion 14 er optimal til både arbejde, studier og underholdning, og den er under 1,8 cm høj og vejer blot 1,6 kg, så den er utrolig nem at have med dig på farten.
Læs mere
GeForce by ASUS - designet til at overgå dine forventninger
Her finder du vores bedste tilbud på GeForce produkter fra ASUS - de er designet til at overgå dine forventninger.
Læs mere
Vi sammenligner 3 high-end telefoner
En ny telefon er en stor investering og det er derfor vigtigt at man vælger den helt rigtige model. Der findes tre store producenter når det kommer til high-end telefoner; Apple, Samsung og Huawei. For at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige telefon, sammenligner vi her på siden de nyeste modeller fra de tre producenter - Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10 Plus og iPhone Xs Max.
Læs mere
Guide til køkkenudstyr: Disse produkter må du have
Kværne, skære, ælte og blende – er du bare lidt interesseret i god madlavning, så har du nok optil flere specielle køkkenenheder, der hjælper dig i køkkenet. Laver du selv is, pølser eller suppe? Så skal du måske bruge en køkkenmaskine med kødhakker, en ismaskine eller en blender?
Læs mere
HP 15 - Prisbevidst og stilfuld kvalitetscomputer
Med HP 15 får du en billig, men stilfuld, kvalitetscomputer, der er en optimal familiecomputer. HP 15 er en slank og let laptop, som er under 1,8 cm høj og vejer blot 1,69 kg, så den er også alletiders til at tage med sig og bruge i skolen.
Læs mere
12V TV - til båd og camping
Vi har gjort det let for dig at vælge det bedste 12v TV til camping og båd. Med et TV på 12 volt til camping kan du følge med i det hele, selvom du er på ferie!
Læs mere
Skriv disse produkter på din pakkeliste til campingferien
Hvad skal du pakke til campingferien? Få hjælp til at finde det bedste TV til camping og båd samt kogeplader og udstyr til nem madlavning på campingferien. Fordi du tager på campingferie, behøver det ikke betyde, at du skal glemme alt om komfort og moderne teknologi. Her får du nogle gode råd til, hvilke produkter – TV, kogeplade, CrockPot, AirFryer, TenderFlame, varmeblæser – du kan tage med dig til at sikre god underholdning og til at gøre madlavningen lettere. Bliv også klogere på, hvad du kan bruge af elektronik, uden at sikringerne springer.
Læs mere
Spørgsmål om samarbejdet mellem Huawei, Google og Android:
Hvordan påvirker ændringerne i samarbejdet mellem Google, Android og Huawei dig? Vil min Huawei-telefon stadig fungere? Vi hjælper dig og giver dig svarene omkring din Huawei-telefon.
Læs mere
7 gadgets som gør din sommer bedre
Efter en lang og kold vinter er der ikke mange, der sætter så stor pris på sommerens lyse og varme dage som vi danskere. På denne side finder du nogle tips til smarte gadgets, der vil være med til at sikre maksimal sommerhygge.
Læs mere

Mac Pro

03-06-19
Her kan du læse alt om Mac Pro - mere information kommer!
Læs mere
Loading