Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Bliv skoleklar med Elgiganten
Hvilken computer skal jeg vælge? Vi har gjort det overskueligt for dig at gøre det rigtige computerkøb til skolestart / studiestart. Gør det til en leg at finde netop den computer, der passer bedst. Her finder du vores spændende guides og tests til bærbare computere, Macbook, Chromebook, Microsoft Surface, tablets, iPad og sider med tilbehør og sammenligninger.
Læs mere
LIFX - en smartere belysningsoplevelse
Med LIFX smarte belysningssystem får du mulighed for at eksperimentere med millionvis af farver og skabe en unik stemning i hjemmet. Smart belysning har aldrig set bedre ud. Begynd dit smart home her.
Læs mere
Tips til køb af vinkøleskab
Et vinkøleskab fra Temptech giver den bedste opbevaring af din vin. Har du behov for en vinkøler med to zoner, eller er det nok med én temperatur? Er du på jagt efter et fritstående vinskab, eller skal vinkøleskabet være indbygget? Og hvor mange flasker skal du opbevare? Vi giver dig en række tips og tricks til køb af vinkøler.
Læs mere
Polaroid OneStep 2 VF instant kamera gør det sjovt at tage billeder! OneStep 2 VF kameraet har et særligt retro udtryk og udvikler billedet på fotopapir mindre end 10 minutter efter det er blevet taget. Læs mere her.
Læs mere
Små køleskabe - store muligheder
Leder du efter et minikøleskab eller et lille køleskab til campingvognen, sommerhuset eller båden? Vi har små køleskabe med fryser, små køleskabe, som er støjsvage, og minikøleskabe med stor volumen.
Læs mere
Kapsler og kapselmaskiner for enhver smag
Med en kapselmaskine får du uendelige muligheder og ikke bare i forhold til kaffe, men også te, kakao samt kolde drikke. Kapselmaskinen passer til dig, der vil have en god kop kaffe på ingen tid, samtidig med du vil have variation i dine valg. Bliv en hjemmebarista med Nespresso, Tassimo eller Dolce Gusto.
Læs mere
Køb GeForce GTX 1080 Ti eller GTX 1080 og få The Crew 2 med i købet!
Køb GeForce GTX 1080 Ti eller GTX 1080 grafikkort, stationær eller bærbar computer i perioden 5. Juni-3. juli 2018 og få The Crew 2 med i købet.
Læs mere
Guide: Hvilke hovedtelefoner skal du købe?
I denne guide får du hjælp til at vælge de rette hovedtelefoner. Vi forklarer, hvad forskellen på in-ear, on-ear og around-ear hovedtelefoner er, hvad der adskiller trådløse fra helt trådløse hovedtelefoner, og vi giver dig tips om de forskellige funktioner, du har behov for til træning, gaming og på rejsen.
Læs mere
Køleskab og fryser - oversigt over vigtige funktioner
LowFrost eller NoFrost? I hvilken energiklasse skal et køleskab være? Her samler vi alle funktionerne, fra frysere, der ikke skal afrimes til køleskabe med wi-fi-forbindelse.
Læs mere
Sonos Beam - kompakt og smart soundbar
Sonos Beam er en kompakt og smart soundbar som giver dig opgraderet lydkvalitet når du streamer musik, ser TV eller film, spiller eller hører podcast. Soundbaren har et design som ikke dominerer indretningen, men alligevel har så kraftig bas at du slipper for ekstra subwoofer.
Læs mere
Loading