Logo Elgiganten

Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Køb en gaming-PC og få 6 spil med i gratis!
Den bedste hardware fortjener de bedste spil. Køb en computer med Intel® Core i3, i5 eller i7-processor og få 6 (!) spil med i købet. Halo Wars 2, CS:GO og fire andre titler følger med helt uden omkostninger.
Læs mere
Lav smagsfulde juice med en Philips juicer
Det kan være en udfordring at få nok frugt og grønt. Måske kan man ikke lide smagen af alle grønsager og kører drefor død i de samme kedelige gulerødder, eller også har man bare ikke tid eller lyst til at spise nok grønt. Med en juicer fra Philips bliver hverdagen både nemmere og sundere, da du kan tilberede lækre og spændende juices. Et glad med juice vil give dig masser af vitaminer, mineraler og fibre, så du får den energi og overskud du trænger. Samtidig får du fuld kontrol over hvad din juice indeholder og vil altid kunne nyde den friskeste juice. Så læs mere her om vores juicer med centrifuge og vores slowjuicer (slow juicer).
Læs mere
Robotplæneklipper fra Robomow
Robotplæneklipperen fra Robomow klarer den kedelige græsslåning for dig, så du kan nyde fritiden sammen med familie og venner. Robomow slår græs på meget kortere tid end andre konkurrerende maskiner, og har en unik app, som gør det muligt at styre den fra Apple- og Android-enheder.
Læs mere
Sonos PLAYBASE - ophøjet lydoplevelse
Med Sonos PLAYBASE får du en TV-oplevelse, der kan føles - fra en højttaler du knap kan se. PLAYBASE leverer en pulserende biograflyd til alle dine film, Tv-programmer, sportsudsendelser og spil - og så kan du streame din yndlings musik.
Læs mere
CAT S60 - se verden fra et nyt perspektiv
Er du træt af telefoner, der ikke kan holde til noget? Træt af at din smartphone tager skade af støv og vand, når du er på arbejde eller har den med ude i naturen? Så er CAT S60 lige den telefon du har ventet på. Denne robuste telefon kommer med 32 GB, er vandtæt ned til 5 meter i 60 minutter, kan holde til fald fra 1,8 meters højde og har et batteri, der kan holde op til 43 dage på standby. CAT S60 kommer endda med integreret termografi. Så drop de skrøbelige telefoner, der går i stykker efter en uge på byggepladsen og køb i stedet en CAT S60.
Læs mere
Installation af software til ADX gamingmus
Brug for at installere din nye ADX gamingmus? Find den rigtige software til installation af din ADX gamingmus her.
Læs mere
Planlæg dit Epoq køkken
Drømmen om nyt køkken skal virkeliggøres og du skal træffe en række valg. Køkkenet er ofte selve hjertet i hjemmet og skal være et sted man trives i mange år. Med vores tegneprogram og app får du både hjælp, råd og inspiration på vejen mod drømmekøkkenet.
Læs mere
Pas godt på dit Epoq køkken
Med et nyt Epoq køkken på plads venter mange år med glæder rundt om gryderne. For at dit køkken skal holde længst mulig, er det vigtig at passe godt på det og give køkkenet den pleje det har brug for.
Læs mere
Nintendo Switch - unik gaming uanset hvor du er
Nintendo Switch er noget udover det sædvanlige og vil udvide dine grænser, når det kommer til, hvad man kan forvente af en spillekonsol. Switch kan og vil mere og derfor kan du bruge denne hybridkonsol både på TV’et derhjemme, men også tage den med på farten. Du kan spille alene eller sammen med vennerne. Uanset hvilket gamingeventyr der venter dig, så er Nintendo Switch din nye følgesvend.
Læs mere
LG Signature OLED W7 wallpaper TV med 4K
LG W7 4K UHD OLED 65" Smart TV. OLED65W7V/LG W7 4K UHD OLED har en utroligt tynd, maleriagtig skærm, som du fastgør direkte på væggen, 4K UHD billedkvalitet, levende farver, fantastisk lyd og internet browsing muligheder. Med LG 65" 4K UHD OLED Smart TV OLED65W7V vil det føles, som om du lever i fremtiden takket være W7s ultra tynde og lette design. På trods af sit udseende, har W7 moderne, højkvalitetsfunktioner, såsom 4K UHD billedkvalitet, aktiv HDR med perfekte farver og sort, Dolby Vision biograflyd og streaming mulighed.
Læs mere
Loading

Mærke

Søgeordsforslag

 

Varehus

Info & kampagner