Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

ZenBook familien fra ASUS
ZenBook 14, ZenBook Pro Duo 15 og ZenBook S fra ASUS. Med kraftfulde specifikationer, flot designer og lang batteritid er ZenBook det oplagte computervalg.
Læs mere
Dyson Lightcycle - en helt ny type belysning
Dyson Lightcycle tager hjemmets belysning til et helt nyt niveau. Med bevægelses-og lyssensorer justeres lyset efter dagslyset. Lamperne har desuden en smart USB-C-oplader integreret.
Læs mere
Blendere fra Wilfa
Hos Elgiganten finder du et stort udvalg af blendere fra Wilfa. Se vores udvalg af blendere her.
Læs mere
5G - få svar på dine spørgsmål
Har du hørt om det nye 5G netværk? Det forventes, at 5G i Danmark er klart i slutningen af 2020. Her kan du læse mere om hvad 5G er, hvad forskellen er på 4G og få svar på mange andre spørgsmål.
Læs mere
Windows - gør utrolige ting
Tag produktivitet og underholdning til næste niveau med en ny Windows 10-computer og Microsoft 365.
Læs mere
10 gode råd til dig, der skal lave nyt bryggers
Livet består først og fremmest af hverdage, og for de fleste af os er hverdage ensbetydende med fulde vasketøjskurve, foldning af tøj og parring af sokker. Heldigvis kan Epoq give dig ideer til nyt et bryggers, hvor det bliver lidt sjovere at ordne vasketøjet takket være praktisk indretning. Få inspiration til nyt bryggers.
Læs mere
PlayStation 5 (PS5) - kommer i julen 2020
PlayStation 5 (PS5) lanceres i julen 2020! Læs alt om næste generations konsol.
Læs mere
Læs mere
6 om dagen på 4 enkle måder
Synes du, at det er svært at få nok frugt og grønt? Synes du, at 6 om dagen føles uopnåeligt? I denne guide serverer vi dig 4 enkle måder, der hjælper dig med at få nok frugt og grønt.
Læs mere
Køkkenudstyr og køkkenapparater til en sund hverdag
Kunne du tænke dig at lave sunde, næringsrige måltider uden for besvær? Sund mad kan enkelt laves med en foodprocessor, en blender eller en slow cooker. Få inspiration og gode råd til en sundere hverdag.
Læs mere
Loading