Logo Elgiganten

Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Logitech Circle 2 - Sikkerhedskamera
Med Logitech Circle 2 sikkerhedskamera kan du følge med i, hvad der sker i dit hjem, selv om du ikke er hjemme. Selv om natten er dit hjem sikret takket være IR-oplysning. Uanset om du er på arbejde, på ferie eller på besøg hos naboerne, kan du altid live-streame kameraoptagelserne og få push-notifikationer til din smartphone, hvis kameraet registrerer bevægelser. Kamerasensoren optager i højt detaljeret Full HD 1080p og har en bred optagevinkel takket være dens linse på hele 180 grader.
Læs mere
KNOWHOW Datagendannelse - når du tror alt håb er ude
Vi har alle mærket klumpen i halsen vokse, når fortvivlede tastetryk ikke virker, og din PC er gået i sort. Eller når hukommelseskortet med alle dine feriebilleder pludselig ikke virker. Hvordan kan du få reddet alle billederne? Alle dokumenter? Alle dine vigtige filer?
Læs mere
Huawei T3 10 - Elegant og kraftig underholdningsmaskine
Huawei T3 10 er ikke bare elegant at se på, tabletten har også en fantastisk skærm som vil imponere, et langvarigt batteri og masser af underholdningsmuligheder. Med operativsystemet fra Android vil tabletten gøre hverdagen både nemmere og sjovere.
Læs mere
Vær på den sikre side
Ingen ønsker jo at finde deres bankkonto tømt for penge, billeder spredt på nettet eller at få hacket sin e-mail. Jo mere digitale vores liv bliver, jo større er risikoen for, at personlige oplysninger kan havne på afveje. En ting er, hvis din enhed bliver stjålet, men hvad hvis den bare er ødelagt? Eller hvis du beslutter at sælge dit produkt videre? Med sikker sletning af data, gør vi det sikrere for dig, så sænk skuldrene og slap helt af.
Læs mere
FIFA 18

FIFA 18

15-06-17
FIFA 18 er udviklet med fokus på selv de mindste detaljer. Lad Cristiano Ronaldo føre dig til en endnu mere underholdende, social og autentisk fodboldoplevelse i FIFA 18, hvor Frostbite-motoren udvisker linjen mellem den virtuelle og den virkelige verden. Endnu engang vækker FIFA de største helte, hold og atmosfære til live i din egen stue! Forudbestil Ronaldo Edition nu, og du kan begynde at spille FIFA 18 3 dage før den officielle udgivelsesdato, som er d. 29. september 2017!
Læs mere
Altid på nettet med Elgiganten
Med en ny PC kommer også en række muligheder og funktioner. Teknologien bevæger sig i et hurtigt tempo og både fingeraftrykslæsere og ansigtsgenkendelse er blevet en del af hverdagen. Lagerplads er mere end fordoblet, og skærmene viser uvirkeligt, flotte billeder. Men en ny PC kommer også med udfordringer og tilpasninger du hellere vil undvære.
Læs mere
Med Xbox One X vil du opleve en overvældende kraft, der vil tage din konsol-spiloplevelse til det næste niveau. Den grafiske regnekraft er på hele 6 Teraflop, der sammen med muligheden for at vise indhold i 4K og HDR, gør at dine spil kører bedre end nogensinde, så du kan nyde spillene som de skal nydes.
Læs mere
Mobilhjælpen er aldrig langt væk
Det kan være en udfordring med en ny mobiltelefon, uanset om du holder dig til dit faste, trygge mærke eller om du har bestemt dig for at prøve noget nyt. Heldigvis findes der nogen som kan finde du af mobiltelefoner. Uanset om den hedder Apple, Samsung eller Huawei. Heldigvis kan Elgiganten finde du af mobiltelefoner.
Læs mere
Surface Studio - Gør dit skrivebord til et Studio
Surface Studio er specielt designet til hvordan folk naturligt skaber og bringer liv til deres ideer. Du kan stille den op for at skitsere, male og redigere billeder eller lægge den ned for at tegne som i et kreativ værksted. Med Surface Studio er mulighederne uendelige.
Læs mere
Udforsk verden fra oven med dronerne fra Parrot
Der er en grund til at Parrot er kendt for at lave nogle af de mest populære droner i verden. Du kan fotografere, filme og flyve din Parrot drone, velvidende at den kombinerer den nyeste teknologi med erfaringen fra et banebrydende mærke på dronemarkedet. Uanset om du er en ny drone-bruger, der søger spændingen ved at prøve din egen drone for første gang, eller en professionel der vil skabe episke videooptagelser har Parrot en smart, opdaterbar og appbaseret løsning til dig.
Læs mere
Loading

Mærke

Søgeordsforslag

 

Varehus

Info & kampagner