Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Rens vaskemaskinen med jævne mellemrum
Der samler sig hurtigt både sæbe- og kalkrester i vaskemaskinen. Dette fører til, at maskinen bliver mindre effektiv over tid og lugter surt. Med jævnlig rengøring tre til fire gange om måneden undgår du dette.
Læs mere
Nespresso Vertuo - en stor kop kaffe
Med Nespresso Vertuo får du endnu mere af Nespressos velsmagende kaffe. Opdag nye kaffemuligheder med denne nye kaffemaskine og de helt nye kapsler. Nu kan du nyde en stor kop kaffe med Nespresso.
Læs mere
Hvorfor er stemmestyringen så dum?
Stemmestyring er ved for fuld fart at blive integreret i det smarte hjem. Er du ikke helt sikker på, hvad dette indebærer, så lad os vise dig, hvordan en typisk dag i et Smart Home kan se ud.
Læs mere
Støjsvage støvsugere - et rent hjem i ro og fred
Få dig en støjsvag støvsuger, der ikke forstyrrer andre. Vælg en støvsuger med et støjniveau på under 60 dB og nyd en meget støjsvag støvsugning.
Læs mere
Epoq: Sådan får du et unikt køkken
Få et køkken med personligt præg med låger, bordplader, vask, vandhane og greb fra Epoq.
Læs mere
Smart køkkenindretning
Indretningen afgør hvor funktionelt et køkken bliver. Hos Elgiganten og Epoq har vi en række smarte løsninger, som giver dig meget skabsplads og mange skuffer, der ikke skuffer, når det kommer til design og brugervenlighed.
Læs mere
Drømmeøen: Køkkenø fra Epoq
Drømmer du om en køkkenø? Bliv inspireret af familien, der fandt sit drømmekøkken fra Epoq.
Læs mere
CS:GO turnering med HP Omen og Elgiganten
Elgiganten og HP Omen inviterer til efterårets CS:GO turnering. Turneringen er åben for alle nordiske CS:GO gamers – både de casual og semi-professionelle – for at teste deres skills og kæmpe mod hinanden for både æren og præmierne. HP Omen gaming-computere får du hos Elgiganten!
Læs mere
Originale covers og etuier fra Apple
Hos Elgiganten finder du alt tilbehør til din iPhone i form af covers og etuier. Beskyt din iPhone mod ridser og stød. Vi har et bredt udvalg af tilbehør til din telefon fra Apple. Find originalt udstyr til alle modeller her!
Læs mere
Ledninger og opladningsudstyr fra Apple
Hos Elgiganten finder du alt tilbehør til dine produkter fra Apple. Udskift dine ledninger, kabler og dit opaldningsudstyr til iPhone og Macbook med originalt Apple tilbehør.
Læs mere
Loading