Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Guide: Sådan kommer du i gang med smart belysning
Smart belysning er afgjort en af de mest tilgængelige smart home-features, der findes. Ikke alene kan du gøre vidundere med atmosfæren derhjemme, du kan også ændre den fornemmelse, du får i et rum derhjemme, med et enkelt tryk på en skærm – eller med hjælp fra stemmen. Med belysningssystemer som Philips Hue og LIFX kan du dæmpe belysningen og skifte farve på lyset – helt uden større installation. Dit smart home har aldrig været tættere på. Læs vores guide og kom i gang med smart belysning her!
Læs mere
Guide: Sådan kommer du i gang med smart varme, strøm og indendørsklima
Det er nemt at komme i gang med smart varme, strøm og indendørsklima. Med disse simple trin kan du gøre din hverdag nemmere, dit hjem smartere og dine udgifter mindre.
Læs mere
 Remme og tilbehør til Apple Watch
Læs mere
Læs mere
Objektivguide - tips til at vælge det rette objektiv
Objektivet er afgørende tilbehør til dit systemkamera eller spejlreflekskamera, da linsen afgør, om du lykkes med at fange øjeblikket i dit billede. Vi giver en forklaring og hjælper dig med at vælge rette objektiv. Guiden dækker over fast objektiv, zoomobjektiv, makroobjektiv, teleobjektiv og vidvinkelobjektiv.
Læs mere
Køb en udvalgt AMD Ryzen CPU og få The Division 2 med i prisen
Indtag rollen som en eliteagent når dit team skal forsøge at stoppe Washington D.C. i at falde. Slut dig til kampen med en 2. gen. AMD Ryzen™ - den ultimative processor til gamere og streamere - og få flere kræfter end nogensinde før i Tom Clancy’s The Division 2.
Læs mere
Kameraremme

Kameraremme

11-02-19
Læs mere
Huawei MediaPad T5 - en førsteklasses tablet for hele familien
Huawei MediaPad T5 er et mesterværk inden for tablets med dens 10.1” store Full HD-skæm og elegante metaldesign. Se også det flotte cover – tilbehøret, der kan beskytte din nye tablet. Læs mere om Huawei MediaPad T5 og køb den i Elgiganten!
Læs mere
Anthem – Gør dig klar og slut dig til The Freelancers
Anthem lader dig opleve en co-operativ action-RPG, der finder sted i en mystisk verden skabt af BioWare og EA. EA’s Frostbite game-engine gør Anthems åbne og levende verden til en visuel spektakulær oplevelse, som vil udfordre dig og dit Freelancer team. Køb Anthem hos Elgiganten!
Læs mere
The Division 2 - Forsvar menneskeheden
Tom Clancy's The Division 2 er en online, action-shooter RPG-oplevelse, hvor opdagelse og spillerudvikling er essentielt. The Division 2 er skabt af Ubisoft. Køb standard, Gold eller Collector’s Editions hos Elgiganten.
Læs mere
Loading