Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Service, support og garanti
Leder du efter service eller support til dit produkt? Her finder du kontaktoplysninger til producentens support og autoriseret service.
Læs mere
Vind en VIP-tur til Alperne med JBL
Nu kan du vinde en VIP-tur til skisportsstedet Val Thorens i Alperne for 2 personer. Kom med JBL på Snow Party i 3 dage og oplev episke fester og livekoncerter i Europas højest beliggende skiresort. Køb et JBL-produkt og deltag i konkurrencen!
Læs mere
Epoqs guide til belysning i dit køkken
Mangler du lys under dine køkkenskabe eller lamper til din køkkenø? Belysning over dit køkkenbord er vigtigt for både at få praktisk arbejdsbelysning og til at skabe stemning i køkkenet. Ved at anvende lysdæmpning kan du enkelt begge deler. Epoq giver dig gode råd til køkkenbelysning – også i dine køkkenskuffer – og du får vigtig information om belysningssystemer fra Epoq.
Læs mere
Disse smarte produkter er værd at kende til
Smarte enheder er mere end luksus. De kan hjælpe dig med at spare på strømmen, gøre dit hjem mere sikkert og skabe et bedre indendørsklima – og på mange måder gøre din hverdag nemmere. Her er en oversigt over forskellige typer smarte enheder, som du bør kende til.
Læs mere
Streaming og spil på dit TV med NVIDIA SHIELD
Er du en hardcore gamer? Elsker du at spille, men også at se film og serier? Med Nvidia Shield Android-TV boksen kan du streame indhold i 4K-opløsning, samtidig med at du får avancerede stemmegenkendelse og en unik mulighed for at spille computerspil direkte på dit TV.
Læs mere
Det er ikke nødvendigt at smide din elektronik ud for at skabe et Smart Home. Du kan let integrere og forbinde dit TV, stereoanlæg, din radiator og dine lamper med dit smarte hjem.
Læs mere
Smarte højttalere bliver mere udbredte, og derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvad der fakta, og hvad der blot er myter. Optager stemmeassistenten alle, der kommer og går i dit hjem? Det korte svar er nej. Smarte højttalere optager ikke alt, der bliver sagt i dit hjem. Men på en måde lytter de stadigvæk. Lær mere om hvordan de enheder indsamler data – og hvordan du kan styre denne information.
Læs mere
Købsguide - vælg den rigtige opvaskemaskine
Med vores købsguide til opvaksmemaskine, hjælper vi dig med alt, som du bør overveje, før du køber din første eller nye opvaskemaskine.
Læs mere
Hvad er så smart ved smart-teknologi?
Smart Home handler ikke kun om at styre alt med din stemme, men om at sikre at dine enheder fungerer bedre, mens de, og du, bruger mindre tid og ressourcer på, at få dem til det.
Læs mere
Et smart hjem er mere end stemmestyring
Smart teknologi præsenteres ofte som værende stemmestyret, men det er en misforståelse, at stemmestyring og smart produkter er det samme. Dine produkter kan kommunikere med dig og hinanden – også selvom du ikke kan tale med dem.
Læs mere
Loading