Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere

Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Ny iPhone i 2021?
Læs mere
Black Friday 2021
Læs mere
Huawei Watch 3

Huawei Watch 3

02-08-21
Lad det, du har på dit håndled, passe problemfrit ind i dit liv, og brug styrken fra intelligent data til at hjælpe dig på din sundheds- og fitnessrejse. Huawei Watch 3 har knapper, drejelige kroner og en farveskærm, og uret integrerer en perlerække af smarte funktioner. Oplev dit nye smartwatch her!
Læs mere
OnePlus Nord 2

OnePlus Nord 2

22-07-21
Denne OnePlus-mobil lover dig det håndværk og den pålidelighed, du forventer af OnePlus - herunder en hurtig og glat oplevelse samt et smartere kamerasystem. Alt det væsentlige ved en smartphone til en mere tilgængelig pris.
Læs mere
Beats Studio høretelefoner
De ægte trådløse, støjreducerende Beats Studio in-ear høretelefoner er perfekte til at høre musik. Beats Studio Buds er designet med en tilpasset akustisk platform, så du får en kraftfuld, afbalanceret lyd i en kompakt in-ear-formfaktor. Køb dit headset her!
Læs mere
Supportaftale TV

Supportaftale TV

20-07-21
Med supportaftale for TV hjælper Elgiganten dig i gang med dit nye TV. Vi installerer, tilpasser og opdaterer TV’et. Vi tilbyder support i hele aftaleperioden.
Læs mere
Neo QLED gaming-TV fra Samsung
Smartere Gaming med Neo QLED-modeller udstyret med superhurtig 4K @ 120 (HDMI 2.1) og den nyeste AMD FreeSync Premium Pro-teknologi med fremragende HDR-detaljer. Dybere sort og mere strålende lysstyrke betyder at du aldrig går glip af en detalje og større billedformater giver et bredere synsfelt.
Læs mere
Officiel Fnatic Elite Gaming-pc fra PCSpecialist
Få #FNATICWIN med den officielle Fnatic Elite Gaming PC. Den officielle Fnatic Elite-pc er skræddersyet til esport og konkurrence-gaming med revolutionerende AMD RDNA™ 2-arkitektur fra Radeon™ RX 6700 XT-grafikkort og 4,60 GHz Max Turbo Frequency med AMD Ryzen™ 5 5600X-processor. Spil som en professionel, og gør dit spil bedre med Fnatic gaming-pc'er.
Læs mere
Sony Xperia 1 III og Xperia 10 III
Oplev enestående hastighed i alt du laver på Xperia 1 III, eller lad dig forføre af skærmen på Xperia 10 III, der er skabt ud fra den store viden om TV-skærme, som Sony er så kendt for. Her får du et fuldt overblik over de to Sony-mobiler.
Læs mere
Bliv klar til skolestart
Læs mere
Loading