Logo Elgiganten

Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Sonos PLAYBASE - ophøjet lydoplevelse
Med Sonos PLAYBASE får du en TV-oplevelse, der kan føles - fra en højttaler du knap kan se. PLAYBASE leverer en pulserende biograflyd til alle dine film, Tv-programmer, sportsudsendelser og spil - og så kan du streame din yndlings musik.
Læs mere
CAT S60 - se verden fra et nyt perspektiv
Er du træt af telefoner, der ikke kan holde til noget? Træt af at din smartphone tager skade af støv og vand, når du er på arbejde eller har den med ude i naturen? Så er CAT S60 lige den telefon du har ventet på. Denne robuste telefon kommer med 32 GB, er vandtæt ned til 5 meter i 60 minutter, kan holde til fald fra 1,8 meters højde og har et batteri, der kan holde op til 43 dage på standby. CAT S60 kommer endda med integreret termografi. Så drop de skrøbelige telefoner, der går i stykker efter en uge på byggepladsen og køb i stedet en CAT S60.
Læs mere
Installation af software til ADX gamingmus
Brug for at installere din nye ADX gamingmus? Find den rigtige software til installation af din ADX gamingmus her.
Læs mere
Planlæg dit Epoq køkken
Drømmen om nyt køkken skal virkeliggøres og du skal træffe en række valg. Køkkenet er ofte selve hjertet i hjemmet og skal være et sted man trives i mange år. Med vores tegneprogram og app får du både hjælp, råd og inspiration på vejen mod drømmekøkkenet.
Læs mere
Pas godt på dit Epoq køkken
Med et nyt Epoq køkken på plads venter mange år med glæder rundt om gryderne. For at dit køkken skal holde længst mulig, er det vigtig at passe godt på det og give køkkenet den pleje det har brug for.
Læs mere
Nintendo Switch - unik gaming uanset hvor du er
Nintendo Switch er noget udover det sædvanlige og vil udvide dine grænser, når det kommer til, hvad man kan forvente af en spillekonsol. Switch kan og vil mere og derfor kan du bruge denne hybridkonsol både på TV’et derhjemme, men også tage den med på farten. Du kan spille alene eller sammen med vennerne. Uanset hvilket gamingeventyr der venter dig, så er Nintendo Switch din nye følgesvend.
Læs mere
LG Signature OLED W7 wallpaper TV med 4K
LG W7 4K UHD OLED 65" Smart TV. OLED65W7V/LG W7 4K UHD OLED har en utroligt tynd, maleriagtig skærm, som du fastgør direkte på væggen, 4K UHD billedkvalitet, levende farver, fantastisk lyd og internet browsing muligheder. Med LG 65" 4K UHD OLED Smart TV OLED65W7V vil det føles, som om du lever i fremtiden takket være W7s ultra tynde og lette design. På trods af sit udseende, har W7 moderne, højkvalitetsfunktioner, såsom 4K UHD billedkvalitet, aktiv HDR med perfekte farver og sort, Dolby Vision biograflyd og streaming mulighed.
Læs mere
Samsung Unpacked - få fingrene i Samsungs nye flagskib
Den 29. marts afslører Samsung sin nyeste telefon og forventningerne er store. Præcis hvad der venter os, er der ingen som ved med sikkerhed, men at det bliver stort kan vi alle være enige om. Allerede nu kan du sikre dig telefonen, og dermed blive en af de første i landet der har Samsungs nye topmodel.
Læs mere
Monteringshåndbog til Epoq
Tillykke med dit nye køkken! Nu mangler du bare at montere det. For at dette skal blive så nemt og overskueligt som muligt, kan det betale sig at se monteringshåndbogen fra Epoq igennem. Så ved du, hvad du skal gøre for at få plads til det køkken, du altid har drømt om.
Læs mere
Trådløs Jaybird X3 - atletisk lyd for optimal træning
X3 fra Jaybird er ikke bare god lyd. De repræsenterer dig og din lidenskab for din træning. Hovedtelefonerne er trådløse, svedresistens og giver din træning et ekstra skub. Så find din indre atlet frem og få endnu mere ud af din sport og træning med Jaybird X3 in-ear hovedtelefoner.
Læs mere
Loading

Mærke

Kategori

Produktnavn

Varehus

Info & kampagner