Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Vil der komme en PlayStation 5?
PlayStation 5 er en længe ventet ny konsol i gaming-verdenen. Hvornår kan den forventes på gaden, og hvad ryster Sony ud af ærmet med det nye underholdnings- og gaming-system? Indtil videre har der kun været tale om spekulationer, intet er bekræftet. Vi i Elgiganten ser allerede frem til at høre flere nyheder om den nye PS5. Følg med her på siden for at få de seneste oplysninger om PlayStation 5, så snart Sony frigiver mere information.
Læs mere
Lækre opskrifter til grillen fra Elgiganten
Sommer er ensbetydende med grillsæson, sene aftener og smagfuld mad fra grill. Grillen kan bruges til det mest utrolige, og med det rigtige udstyr kan du servere mere end bare bøf og burgere. Imponér dine gæster med grillede grøntsager og desserter – eller servér hjemmelavet pizza, som er tilberedt på grillen.
Læs mere
Læs mere
Windows 10 S gør din computer endnu bedre
Med Windows 10 S får du det bedste ud af din Windows-computer. 10 S benytter sig udelukkende af Windows egne apps og software, hvilket giver dig en skræddersyet, hurtig og sikker Windows-oplevelse. På denne side kan du lære mere om Windows 10 S – et velkendt, produktivt styresystem, som er strømlinet til sikkerhed og ydeevne.
Læs mere
Lenovo Ideapad 720s - ultraslank ultrabook
Lenovo Ideapad 720s er perfekt til dig, der rejser meget, hvad enten du er studerende og skal have den med til forelæsninger eller ofte pendler og gerne vil nå at arbejde lidt i toget eller du blot gerne vil se en film på vej på ferie. Pak den bærbare computer i tasken og tag den med dig overalt. Den er så tynd og let at du næsten ikke lægger mærke til at den er med.
Læs mere
Skiferie? Disse produkter gør turen sjovere!
Uanset om du skal på skiferie i Norge eller Østrig, så er det vigtigt med det rigtige udstyr. Men det er ikke bare skistøvlerne og skitøjet der skal være i orden. For hvad med den lange køretur til skihytten fra Danmark - har du tænkt på underholdning til den? Og hvad skal der ske når solen er gået ned og det ikke længere er muligt at stå på ski? Så skal der både være underholdning for store og små. Måske skal der hygges med en god DVD-film, eller måske skal I en tur på afterski, så håret skal sættes perfekt og støvlerne skal fores med varmesåle. Vi har samlet alle de produkter, du måske ikke havde tænkt på kunne være smart at havde med på skituren.
Læs mere
Vi sammenligner de 3 store
En ny telefon er en stor investering og det er derfor vigtigt at man vælger den helt rigtige model. Der findes tre store producenter når det kommer til high-end telefoner; Apple, Samsung og Huawei. For at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige telefon, sammenligner vi her på siden de nyeste modeller fra de tre producenter (iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8 og Huawei Mate 10 Pro).
Læs mere
Glæd en du holder af på Valentines Day
I februar skal man sprede kærlighed, omsorg og taknemmelighed ud til dem man holder af og især på Valentines Dag d. 14. februar, hylder vi romantikken og kærligheden. Så overrask en du holder af med et hyggeligt kort, et buket blomster eller en personlig Valentinsgave.
Læs mere
Køb et udvalgt ASUS motherboard og Intel-CPU - få penge tilbage!
Nu kan du købe gamingkomponenter i verdensklasse og få penge tilbage. Køber du et kvalificerende ASUS-motherboard og Intel-CPU* hos Elgiganten kan du få op til 100 euro tilbage på dit køb!
Læs mere
Jabra Elite 65t - helt trådløse hovedtelefoner
De helt trådløse in-ear hovedtelefoner Jabra Elite 65t er endnu bedre end sine forgængere. Hovedtelefonerne kommer med en batteritid på hele 5 timer, hvilket sammen med det inklusive opladningsetui giver dig op til 15 timers trådløs musik eller samtaler. Hovedtelefonerne har endda en endnu mere stabil tilslutning end forgængerne, da den bruger Bluetooth 5.0, mens 4 mikrofoner sikre for en enestående lydkvalitet i dine samtaler.
Læs mere
Loading