Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Guide - Rengøringsprodukter fra Elgiganten

Guide - Rengøringsprodukter fra Elgiganten

Hvorfor bruge masser af tid på rengøring når det ikke er nødvendigt? Vi har masser af smarte, brugervenlige produkter, der gør rengøringen effektiv og endda måske sjov. Nogle af produkterne rengør endda hjemme helt af sig selv. Vi har alt fra almindelige støvsugere til håndholdte og robotstøvsugere. Derudover har vi smarte dampmopper og andre smarte damprengøringsprodukter, der gør rengøringen utrolig nemt. Så gør rengøringen nemmere i dag og læs mere her.

Traditionel støvsuger

Er du på udkig efter en traditionel støvsuger, så er der et par ting, der du skal huske på inden du køber en. Hvor stort et område skal støvsuges? Har du husdyr? Vi har samlet alle vores støvsugere en i guide, så du kan finde den traditionelle støvsuger du har brug for.

Traditionel støvsuger
 Håndholdt støvsuger

Håndholdt støvsuger

Der er ingen grund til at bruge unødvendige kræfter og tid på rengøring. En håndholdt støvsuger er praktisk for dig, der ikke har meget plads der skal støvsuges. Den er desuden perfekt til de små uheld, der kan ske i køkkenet. Læs mere om fordelene ved en håndholdt støvsuger.

Robotstøvsuger og -gulvvasker

Hvorfor gøre arbejdet selv, når man kan få hjælp? I dag findes der robotter der både kan støvsuge og vaske gulves for dig. Tænk bare på al den tid du får tilovers, når robotterne overtager rengøringen.

Robotstøvsuger og -gulvvasker
Damprengøring

Damprengøring

For mange er rengøringen kedeligt og træls. Løsningen på dette kan være damp. Damp er en nem og sjov løsning, der ikke bare kan gøre dine gulve skinnende rene, men også dine vinduer, møbler, køkkenet og badeværelset.

Sidst opdateret 27-11-16 20:20:21