Spring navigationen over
En mand, der ligger på stranden og tjekker overvågningskameraer derhjemme

GUIDE: Gør hjemmet parat til din ferie

Ville det ikke føles godt i maven, hvis du kunne tage på ferie og stadig have det fulde overblik over dit hjem? Det kan du med de rigtige smarte produkter!

Du er færdig på jobbet, ferien starter, kufferterne er pakket, og du er mere end klar til at tage på en længe ventet ferie, hvor du rigtig skal slappe af – i hvert fald hvis du har fulgt disse råd, der sikrer dit hus, mens du er væk:

Arlo-Pro3 i regnvejr

1. Invester i et smart sikkerhedssystem

I dag kan du faktisk sidde på stranden sydpå og samtidig tjekke, at alt er i orden derhjemme i og omkring huset. Alt du behøver er et smart sikkerhedssystem med overvågningskameraer og husalarm. Der er ingen løsning, der passer til alle, men hos Elgiganten kan du med garanti finde det helt rigtige system til din bolig – uanset om du bor i en lille lejlighed, eller om du er en stor familie og huset har flere etager. Et produkt vi roligt kan anbefale er Arlo's trådløse overvågningssystemer. Du bestemmer selv, hvor komplekst du vil have systemet til at være, og du kan drage fordel af flere nyttige funktioner, herunder:

 • Modstår vind og vejr. Kameraerne tåler varme, kulde, sol og regn.
 • Bevægelsessensor. Giver alarm på din mobiltelefon, hvis kameraet registrerer en bevægelse.
 • Avanceret detektion. Ved hjælp af kunstig intelligens kan kameraet skelne mellem mennesker, dyr og køretøjer.
 • Kan bruges både indendørs og udendørs. Med de fleksible magnetiske beslag kan du montere kameraerne i den ønskede vinkel på få sekunder.
Læs mere om Arlo

Smarte dørlåse med smarte funktioner:

Læs mere
   
   
   
   
   
   
   
Nærbillede af en bruser som drypper
3. Få en alarm, hvis der sker en ulykke

Der er kun én ting, der er værre end at få afbrudt sin ferie, fordi der er en vandlækage i huset, og det er, at man ikke får besked og først opdager det, når man kommer hjem, og så har vandskaden vokset sig værre. Hos Elgiganten finder du flere forskellige vandlækagedetektorer, der gør, at du kan slappe af, når du er på ferie. Lige så vigtigt er det, at du har røgdetektorer, der fungerer. Læs mere om vandlækagedetektorer her!

Køb Google Nest Protect røgalarm