Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Kundeservice - Vi hjælper dig!

OBS: Spam/phishing-emails og SMS

Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket er svindel-mails og SMS-beskeder i omløb, hvor der f.eks står at "Elgiganten uddeler gratis smartphones". Disse mails / beskeder kommer IKKE fra os. Hvis du finder en af disse beskeder i din indbakke, anbefaler vi dig at slette den, samt undgå at klikke på evt. links i beskeden.
Læs mere

kontakt elgiganten
Kontakt os

Telefonnumre og åbningstider til vores kundecenter.
Service og reparation
Service og reparation

Hvad du behøver for at løse problemer med dit produkt.
spor din pakke
Spor din pakke

Find ud af hvornår du kan forvente at modtage det produkt, du har bestilt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen skal foretage mediation i klager, der er omfattet af lov om forbrugerklager, og som indbringes af en forbruger for styrelsen.
Mediationen foretages af Center for Klageløsning, der er en klageinstans under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Center for Klageløsning behandler klager, der ikke hører under et godkendt privat tvistløsningsorgan, som er anført under nr. 2 på listen, eller et lovbestemt alternativt tvistløsningsorgan, som er anført under nr. 3 på listen.

Læs mere om klagebehandling

Kontaktoplysninger :
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: cfk@kfst.dk

Byggeriets Ankenævn

Byggeriets Ankenævn behandler klager fra forbrugere over maler-, murer-, tømrer-, snedker-, gulv-, køkken-, stenhugger-, tække-, kloak-, brolægger-, anlægsgartner- og jordarbejder samt leverancer af vinduer, yderdøre og køkkenelementer. Ankenævnet behandler dog ikke klager over nybyggerier med en samlet entreprisesum på over 1 mio. kr. inkl. moms.
Ankenævnet består af en formand, som er dommer, og et ligeligt antal repræsentanter for forbruger- og erhvervsinteresser. Bag ankenævnet står Forbrugerrådet TÆNK, Parcelhusejernes Landsforening og Dansk Byggeri.

Læs mere om Byggeriets Ankenævn: www.byggerietsankenaevn.dk/

Kontaktoplysninger:
Byggeriets Ankenævn, Nørre Voldgade 106, 1358 København K, mail: info@byggerietsankenaevn.dk, www.byggerietsankenaevn.dk

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er dog primært relevant at benytte denne, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her -http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail kundecenter@elgiganten.dk.

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det er gratis og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Bliv gratis medlem på PriceRunner

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som forbruger. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er ødelagt, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien erstatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien.

Ja tak, jeg vil gerne have gratis Købsgaranti ved at blive medlem på PriceRunner! !