OBS: Der er i øjeblikket falske SMS'er i omløb med Elgiganten som afsender. LÆS MERE
OBS: Der er i øjeblikket falske SMS'er i omløb med Elgiganten som afsender. LÆS MERE
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Kundeservice - Vi hjælper dig!

OBS: Elgigantens varemærke misbruges i spam/phishing-emails og SMS

Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket er svindel-mails og SMS-beskeder i omløb, hvor der f.eks står at "Elgiganten uddeler gratis smartphones". Disse mails / beskeder kommer IKKE fra os. Hvis du finder en af disse beskeder i din indbakke, anbefaler vi dig at slette den, samt undgå at klikke på evt. links i beskeden.
Læs mere

kontakt elgiganten
Kontakt os

Telefonnumre og åbningstider til vores kundecenter.
Service og reparation
Service og reparation

Hvad du behøver for at løse problemer med dit produkt.
spor din pakke
Spor din pakke

Find ud af hvornår du kan forvente at modtage det produkt, du har bestilt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen skal foretage mediation i klager, der er omfattet af lov om forbrugerklager, og som indbringes af en forbruger for styrelsen.
Mediationen foretages af Center for Klageløsning, der er en klageinstans under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Center for Klageløsning behandler klager, der ikke hører under et godkendt privat tvistløsningsorgan, som er anført under nr. 2 på listen, eller et lovbestemt alternativt tvistløsningsorgan, som er anført under nr. 3 på listen.

Læs mere om klagebehandling

Kontaktoplysninger :
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: cfk@kfst.dk

Byggeriets Ankenævn

Byggeriets Ankenævn behandler klager fra forbrugere over maler-, murer-, tømrer-, snedker-, gulv-, køkken-, stenhugger-, tække-, kloak-, brolægger-, anlægsgartner- og jordarbejder samt leverancer af vinduer, yderdøre og køkkenelementer. Ankenævnet behandler dog ikke klager over nybyggerier med en samlet entreprisesum på over 1 mio. kr. inkl. moms.
Ankenævnet består af en formand, som er dommer, og et ligeligt antal repræsentanter for forbruger- og erhvervsinteresser. Bag ankenævnet står Forbrugerrådet TÆNK, Parcelhusejernes Landsforening og Dansk Byggeri.

Læs mere om Byggeriets Ankenævn: www.byggerietsankenaevn.dk/

Kontaktoplysninger:
Byggeriets Ankenævn, Nørre Voldgade 106, 1358 København K, mail: info@byggerietsankenaevn.dk, www.byggerietsankenaevn.dk

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er dog primært relevant at benytte denne, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her -http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail kundecenter@elgiganten.dk.